Adrian Mutu, prezentat oficial de FRF!

Publicat: 12/10/2017 | 11:43
Adrian Mutu, prezentat oficial de FRF!

Adrian Mutu a fosr porezentat oficial de Federaţia Română de Fotbal (FRF) ca fiind noul manager al forului condus de Răzvan Burleanu. Fost director general al clubului Dinamo Bucureşti, Adrian Mutu va ocupa funcţia de manager sportiv în zona tehnică a Federaţiei, având ca principală responsabilitate relaţia echipei naţionale cu cluburile din ţară şi din străinătate dar şi relaţia dintre staff-ul primei reprezentative cu cluburile de provenienţă ale jucătorilor din circuitul acesteia, atât din ţară, cât şi din străinătate.

„Sunt foarte bucuros să mă pot alătura unei echipe în care cred şi să am oportunitatea de a lucra alături de profesionişti pentru performanţele fotbalului românesc în care m-am format şi m-am afirmat ca jucător. Trec într-o nouă etapă a carierei mele şi simt că e nevoie să contribui cu tot ceea ce am învăţat pe teren şi în activitatea ulterioară la succesele echipei naţionale”, a declarat Adrian Mutu, manager sportiv al FRF pentru site-ul FRF.

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF a afirmat că experienţa lui Mutu ăi va garanta acestuia succesul la Federaţie.

„Experienţa extraordinară pe care Adrian Mutu a acumulat-o la cel mai înalt nivel al fotbalului european pe durata carierei de jucător, alături de cea acumulată din postura de director general al clubului Dinamo Bucureşti, reprezintă garanţiile unui succes. Îi urez bun venit şi am convingerea că împreună vom reuşi să întărim parcursul proiectului FRF de dezvoltare a fotbalului românesc”, a afirmat Burleanu pentru site-ul FRF.

Noul manager sportiv al FRF, Adrian Mutu, este golgheter all-time al primei reprezentative cu 35 de goluri marcate, la egalitate cu Gheorghe Hagi, având 77 de meciuri pentru România.

Autor: Cristi P.                                            

                  

Citește și...