Adriana Bahmuțeanu, în brațele unui bărbat misterios, la trei ani de la divorț! Toate privirile au fost ațintite asupra ei, la botezul fetiței Gabrielei Cristea

Autor: Angie Voicu
Publicat: 17/04/2018 | 11:12

Adriana Bahmuțeanu s-a distrat pe cinste la botezul fetiței Gabrielei Cristea, sâmbătă (14 aprilie). Vedeta este într-o formă de zile mari și se pare că îi merge bine și pe plan sentimental. Prezentatoarea a venit îmbrăcată într-o rochie colorată, cu un decolteu extrem de generos. Zâmbitoare și elegantă, Bahmu a dansat toată seara cu un bărbat misterios, care nu a scăpat-o nicio secundă din priviri. 

La trei ani de la divorțul de Prigoană, Adriana Bahmuțeanu este într-o formă de zile mari. Ea a întors toate privirile la botezul fetiței Gabrielei Cristea. Vedeta nu a venit singură, ci în compania unui bărbat, alături de care a dansat toată noaptea. Cei doi s-au sorbit din priviri toată seara și au părut extrem de apropiați.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au divorțat în 2015

Telenovela dintre Adrian Bahmuțeanu și Silviu Prigoană a început în urmă cu 15 ani, mai exact în anul 2003, când s-au căsătorit. A urmat şi primul divorţ, chiar după luna de miere. În ianuarie 2004 s-au recăsătorit, iar câteva luni mai târziu au divorâat din nou. În august 2005 s-au căsătorit iar, dar la începutul anului 2007 a fost al treilea divorţ. În mai 2009 s-au căsătorit din nou, dar liniştea a durat doar trei ani. În vara lui 2012 s-au certat şi apoi au divorţat. Împăcarea lor s-a produs de Paşte, în 2013, iar în 2015 au ajuns la al cincilea divorţ.

Citește și...