Adriana Bahmuțeanu, foc și pară după ce iubitul ei, Nikos Papadopoulos a fost săltat de mascați: „Cine răspunde dacă i se face rău?”

Publicat: 28/05/2020 | 22:10
Adriana Bahmuțeanu, foc și pară după ce iubitul ei, Nikos Papadopoulos a fost săltat de mascați: „Cine răspunde dacă i se face rău?”

Apar noi informații legate de Nikos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu, cântărețul care a fost săltat de mascați. Bruneta a avut o reacție dură în cadrul emisiunii lui Luis Lazarus și nu s-a sfiit să atace dur statul român, pentru ceea ce i se întâmplă artistului. 

Adriana Bahmuțeanu a avut o reacție acidă la adresa tuturor lucrurilor care i s-au întâmplat iubitului său, Nikos Papadopoulos.

CITEȘTE ȘI – BREAKING NEWS. CÂNTĂREȚ CUNOSCUT, RIDICAT DE MASCAȚI DIN CASĂ ȘI ”INTERNAT” LA TECHIRGHIOL! ADRIANA BAHMUȚEANU ACUZĂ INTERVENȚIA ÎN FORȚĂ: ”E UN ABUZ!”

Vedeta susține că acesta a fost tratat extrem de rău de cei care l-au săltat și că suferă de probleme grave de sănătate, ce necesită multă îngrijire. Cu toate acestea, din momentul în care a fost săltat, cântărețul de origine grecească a avut parte de un tratament inuman.

Adriana Bahmuțeanu, foc și pară după ce iubitul său a fost săltat de mascați

„Era înconjurat de mascați și spunea: nu știu ce am făcut, de ce sunteți aici. Îl țineau într-o curte, în soare, în condițiile în care el are probleme cu inima. Păi…Doamne-ferește dacă se întâmpla altceva, dacă omul ăsta murea azi-noapte, ar fi zis toată lumea că a murit de COVID-19, nu de inimă.

El merge lunar în Grecia, pentru a-și face un tratament medical. A fost și în perioada urgenței, s-a întors vineri, la granița cu Bulgaria a fost nebunie, a făcut foarte mult pe drum. Trebuia să-și ia mașina de la București și să plece la Constanța, acolo unde urma să rămână 2 săptămâni în izolare. Oamenii ăștia nu știu și ei ce e vorba bună, decât să ia omul ăsta de acasă, să-l ducă într-o cameră, nu înțeleg ce înseamnă esența democrației.

NU RATA – CE DECIZIE A LUAT ADRIANA BAHMUȚEANU ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID-19. “MĂ ÎNTORC!” CE FACE ACUM VEDETA

Acești angajați nu dădeau nicio explicație, nu doreau să răspundă nici la telefon, eu încercam să mă înțeleg cu ei. Acești domni angajați ai statului român nici măcar nu ascultau ce spune un om la telefon. Le spuneam că are probleme de sănătate, să-l ducă la spital, e un om care mănâncă din 3 în 3 ore, la spital nu l-a întrebat nimeni nici măcar dacă vrea un pahar cu apă.

Este incorect, Nikos are probleme, trebuie să mănânce, cine răspunde dacă i se face rău? Eu sunt foarte obosită și foarte stresată, îl țineau pe Nikos în curtea acelui sanatoriu, nu i-au dat apă, nimic, timp de vreo 10 ore. L-am pus să filmeze cu telefonul, să avem o dovadă” a spus Adriana Bahmuțeanu, în emisiunea online a lui Luis Lazarus, despre cele întâmplate.