Ce decizie a luat Adriana Bahmuțeanu în contextul pandemiei de COVID-19. “Mă întorc!” Ce face acum vedeta

Publicat: 25/04/2020 | 10:18

Adriana Bahmuțeanu s-a retras de o perioadă din televiziune și s-a concentrat asupra studiilor. În prezent, la Universitatea Hyperion, este masterand în psihologie și consilier de dezvoltare personală pentru familie, parenting și divorț. Recent, a luat o decizie pentru care merită apreciată.

VEZI AICI: LOVITURĂ PENTRU ANTENA 1! ADRIANA BAHMUȚEANU ȘI-A DAT DEMISIA DE LA ACCES DIRECT

Mai exact, Adriana Bahmuțeanu a decis, în contextul pandemiei de COVID-19, să ofere consiliere psihologică gratuită celor care sunt afectați de situația actuală din România. Totodată, ex-partenera lui Silviu Prigoană recunoaște că îi este dor de micul ecran și că ia în calcul să revină în televiziune.

Acum ceva timp am câștigat niște bani în urma unui proces cu o firmă de salubritate. Și, pentru că anul acesta contractul meu cu Antena s-a terminat, m-am gândit să folosesc banii pentru salubrizarea mea interioară și să mă ocup de mine, să îmi termin masteratul și formarea în terapie sistemică. Între timp a venit Covid, așa că am citit vreo 50 de cărți, m-am «salubrizat» să  îmi ajungă vreo 5 ani și aștept vremuri mai bune. Chiar vreau să îmi reiau activitatea și să mă întorc în presă, pentru că prima iubire nu se uită niciodată. Dar mi-a folosit enorm perioada asta şi uneori simt că nu am timp să fac tot ce mi-am propus într-o zi. Acum ar fi trebuit să facem practică în Spitalul Obregia. Pentru că nu se poate, facem voluntariat și e chiar mai bine, pentru că sunt cazuri diverse și uneori foarte grele”, a spus Adriana Bahmuțeanu potrivit click.ro.

NU RATA: ADRIANA BAHMUȚEANU A FOST ÎNJURATĂ CA LA UȘA CORTULUI DE O CERȘETOARE, ÎN PLINĂ STRADĂ! CUM A REACȚIONAT VEDETA

A părăsit “Accest Direct” la finalul anului trecut

În trecut, Adriana Bahmuțeanu a prezentat emisiunea “Necenzurat”, difuzată la Antena Stars și a făcut echipă cu Cristi Brancu și Bianca Sârbu la “Agenția VIP”, care rulează pe același post de televiziune. Ea a părăsit echipa din urmă la începutul lui 2018 și și-a argumentat plecarea din cauza unor  probleme de sănătate. După jumătate de an, jurnalista s-a întors în televiziune, la “Acces Direct”, unde a stat până la finele lui 2019.