Adriana Bahmuțeanu, în colaps financiar?! Ce au scos la vânzare prezentatoarea TV și asociata ei

Publicat: 05/01/2019 | 11:47

În urmă cu mai mulți ani, Adriana Bahmuțeanu a deschis, împreună cu Camelia Enciu, una dintre cele mai bune prietene, un atelier de croitorie. Ulterior, cele două au dat drumul și unui salon de înfrumusețare, aflat în aceeași locație.

Afacerile par să nu mai fie, însă, profitabile. Pentru că atelierul de croitorie și salonul de înfrumusețare au fost scoase la vânzare de Camelia Enciu. Pentru a găsi cât mai repede cumpărători, Adriana Bahmuțeanu a distribuit mesajul postat de prietena sa.

“Vând salon înfrumusețare și atelier de croitorie la cheie. Menționez că ambele sunt în aceeași locație. Pentru detalii 0723…”, sună anunțul postat de Camelia Enciu.

Adriana Bahmuțeanu, despre anul 2019: ”Să mi se împlinească rugile!”

Nu și-a propus foarte multe pentru anul care abia a început – sau poate că unele dorințe trebuie păstrate ”la secret” – însă Adriana transmite că ar dori ca noul an să îi îndeplinească rugile.

”Ce-mi doresc în 2019? Să mi se concretizeze dorințele, să mi se împlinească rugile și să ajung acolo unde îmi doresc, și știu că așa va fi!!! La fel ca fiecare dintre voi!!! Vă doresc să aveți cât mai multe dorințe împlinite!!! La mulți ani!!! Viața e frumoasă, trăiți-o la maxim!!!!”, a afirmat ea.

Citește și...