Adriana Bahmuțeanu, o nouă metodă de întinerire cu ADN-ul din salivă: “Durează câteva minute“

Publicat: 31/08/2018 | 12:22

Adriana Bahmuțeanu este adepta intervențiilor estetice și este dispusă să încerce orice nouă procedură, care i-ar îmbunătăți aspectul fizic. De această dată, vedeta a testat o nouă metodă de întinerire, folosind ADN-ul din salivă, procedură deloc dureroasă, mai exact medicină de beauty.

„Eu tot timpul testez tot ce e nou. Vreau să mă ofer cobai la criogenie dacă e posibil. Îmi doresc să fiu răpită de extratereştri. Medicia evoluează. Se ia în recipiente salivă, în trei tubuleţe. Sunt trimise la un laborator, iar acolo se vede ce carenţe de vitamine ai, ţi se dau exact substanţele necesare pentru ca tu să ajuţi organismul să rămână tânăr. E o procedură care durează câteva minute. E medicină de beauty. Durează două luni testele, analizele”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.

„De vreo cinci ani sunt vegetariană. În ultima vreme am făcut excese. Am făcut obsesie pentru covrigii cu seminţe”, a mai povestit Adriana Bahmuţeanu.

Adriana Bahmuțeanu, record la intervențiile estetice: 6 operații într-o zi

Adriana Bahmuțeanu a vorbit în cadrul unui interviu acordat la XNS despre toate cele șase intervenții estetice în timpul cărora s-a simțit relaxată și răsfățată. Iar la final s-a declarat fericită și mulțumită de deciziile luate. Printre intervenţiile estetice pe care şi le-a făcut se numără o masca de aur, un tratament cu apă care elimină toxinele din corp, şi-a făcut mai multe injecţii pentru podoaba capilară, dar a fost consultată şi la nas pentru a vedea în ce stare este, în urma problemelor pe care le-a avut.

În timp ce se bucura de un masaj facial, ea avea parte de o ședință de detoxifiere. Mai mult, Adriana Bahmuţeanu s-a decis să își facă un tatuaj ca să își ascundă o cicatrice. Astfel, ea a mers deja la un salon de tatuaje, unde urmează să își facă desenul.

 “Sunt o prinţesă, normal că îmi pun aur pe faţă. Sunt nişte tratamente foarte ok, nu e nimic extravagant. Nu este foarte scump. Tu, după o săptămână de muncă grea, vrei să te răsfeţi, îţi pune mască de aur.

Vreau să-mi fac un tatuaj cu un fel de dantelă. Vreau să acopăr o cicatrice şi m-am gândit la un desen”, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.