Adriana Bahmuțeanu i-a transmis un mesaj public Marei Bănică, după ce a anunțat despărțirea de iubit

Publicat: 06/05/2018 | 11:11

Printre vedetele care i-au transmis Marei Bănică un gând bun nu doar în privat, ci și în mediul online se numără Adriana Bahmuțeanu. Fosta prezentatoare TV i-a lăsat un mesaj scurt, dar cuprinzător prietenei sale, care, în prezent, trece printr-o perioadă delicată. Pe pagina de Facebook a colegei Simonei Gherghe, comentariile continuă să curgă la postarea prin care aceasta a anunțat despărțirea de fostul iubit, Răzvan.

Nu este un secret pentru nimeni că Mara Bănică și Adriana Bahmuțeanu au o relație frumoasă de prietenie. Și… cum prietenii se cunosc cel mai bine în momentele grele ale vieții, fosta realizatoare TV i-a lăsat un sfat la mesajul prin care cunoscuta jurnalistă a mărturisit că ea și bărbatul cu care s-a iubit cinci ani nu mai formează un cuplu.

„Viață merge înainte și fiecare știe ce e mai bine pentru el! Un sfârșit aduce întotdeauna și un nou început!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe pagina de Facebook a Marei Bănică. Fosta prezentatoare nu e singura vedetă care a avut o reacție la postarea Marei Bănică. Și Laurette a scris un mesaj. Găsindu-și cu greu cuvintele, modelul de ciocolată a scris: „Nuuu” și a pus un emoticon prin care îi transmiste tristețea și că e alături de ea.

Mara Bănică fusese cerută de soție de Răzvan

„No comment! Despărțiri pline de bucurii nu există. Dumnezeu face și desface când noi nu înțelegem. Fruntea sus!”, „Interesant… acuma câteva zile erau în vacanță, zâmbitori, iar acum șoc șo !! A fost vacanță de rămas bun?!”,”Niciodată n-am reușit să înțeleg oamenii care se iubesc, dar, totuși, se despart. Cred că iubirea ar trebui să fie mai importantă decât orice obstacol apărut. În afară de moarte, orice are o rezolvare. Dacă se dorește acest lucru. Mi se pare ciudat să-i mulțumești lui Dumnezeu pentru un om în viață ta, dar, totuși,să preferați să renunțați unul la celălalt” sunt alte trei comentarii postate recent de susținătorii jurnalistei

Citește și: La 42 de ani, Mara Bănică a pozat sexy în costum de baie!

Mara Bănică este jurnalistă. Ea are un băiețel dintr-o relație anterioară: Dima s-a născut în 2010.

Citește și...