Afaceri paguboase pentru iubitul Ralucai Sandu! Vezi cine l-a adus la tribunal pe Ziv Tetelman!

Publicat: 03/08/2015 | 08:44
Afaceri paguboase pentru iubitul Ralucai Sandu! Vezi cine l-a adus la tribunal pe Ziv Tetelman!

Iubitul Ralucai Sandu are probleme din nou cu judecatorii. Afaceristul a fost chemat in judecata de catre un partener de afaceri, cel mai probabil la mijloc aflandu-se o suma de bani!

Omul de afaceri Ziv Tetelman, care a devenit oficial iubitul Ralucai Sandu dupa ce s-a despartit de fosta sotie, are probleme in afaceri. El a fost chemat in judecata de o societate care are ca obiect de activitate constructiiile si amenajarile interioare. Dosarul a fost deschis la Judecatoria Buftea, iar obiectul actiunii este „pretentii”, ceea ce inseamna ca Ziv Tetelman le-ar datora reclamantilor o anumita suma de bani.

ziv tetelman

Nu este de altfel singurul proces cu care se confrunta Ziv Tetelman, majoritatea litigiilor desfasurandu-se cu fosta lui sotie, Daiana Al Bitar.

Raluca si-a pierdut din stralucirea de alta data
Raluca si-a pierdut din stralucirea de alta data

Solicitarea prin care el cerea stabilirea domiciliului celor doi baieti pe care ii are cu acesta a fost respinsa acum doua luni, iar in curs de derulare se afla un alt proces in care cere reducerea pensiei alimentare platita copiilor sai cu Daiana. El a motivat prin faptul ca veniturile i-au scazut, iar acum are in intretinere un al copil, baietelul cu fiica bossului FRF, Mircea Sandu.
(M.N.)

 

Citește și...