Afirmatii halucinante! Oana Zavoranu da vina pe mama ei pentru moartea motanului

Publicat: 18/08/2015 | 16:46
Afirmatii halucinante! Oana Zavoranu da vina pe mama ei pentru moartea motanului

Oana Zavoranu face declaratii incredibile. Ea afirma ca motanul Marty, animalul sau de companie, a fost luat, din razbunare, de mama ei, Marioara Zavoranu, care a incetat din viata in primavara acestui an.

Oana Zavoranu sufera mai mult dupa moartea motanului ei, Marty, decat dupa pierderea celei care i-a fost mama, mariuoara Zavoranu.

Vedeta a postat pe internet un mesaj halucinant, in care o acuza pe Marioara Zavoranu, mama ei, ca i l-a luat pe motan de langa ea.

„Nu e intamplator ca a murit pe 1… ziua blestemata a unei individe care m-a urat, m-a furat si mi-a recunoscut pe fata ultima oara cand am picat in plasa si am crezut ca vrea sa ma ia in brate la spital

‘DA,L-AM LASAT PE TAC-TU SA MOARA IN SPITALUL ASTA (Fundeni)….Marty a fost nascut pe 15 Martie in aceeasi zi cu tata si l-a urat tot timpul numindu-l ‘mata’ cand stia ca acest sufletel era sufletul meu,inima mea si respiratia mea,asa cum era tata!

Marty, motanul Oanei Zavoranu

Mi l-a luat nu intamplator tot pe 17,ca sa se mai razbune din ‘inchisoarea demonilor unde spun specialisti si la tv si in presa),ca ii este sufletul BLESTEMAT…

Marty e langa tata si i se pregateste CEL MAI FRUMOS LOC DEMN DE UN REGE…si nu mai pot vorbi ca in loc de inima am o piatra si in loc de suflet,am un hau imens….

Marty ma face sa nu mai am nimic de pierdut si sa SPULBER TOTUL IN CALEA MEA FARA MILA….my soul is devlish cuz i have no heart or soul anymore…
Te adora mami tau sufletul meu, inima mea”
, este mesajul postat de Oana Zavoranu pe pagina ei de Facebook.

(D.A.)

Citește și...