Afla care este legatura dintre Iurie Darie si Izabella! Au in comun un lucru la care tanara tine foarte mult

Publicat: 14/01/2015 | 17:07
Afla care este legatura dintre Iurie Darie si Izabella! Au in comun un lucru la care tanara tine foarte mult

Izabella, tanara de 12 ani din Constanta care a creat isterie pe Facebook, este legata printr-un lucru la care tine foarte mult de regretatul Iurie Darie. Atat fata, cat si regretatul actor sunt nascuti in aceeasi zi, pe 14 martie.

Pentru multi, 14 martie nu este o data aparte, insa pentru o tanara din Constanta inseamna foarte mult, iar acest lucru creeaza isterie pe Facebook de cateva zile, atunci cand a fost postat evenimentul “Ziua Izabellei” la care si-au anuntat participarea zeci de mii de oameni.

iza

Putini stiu insa ca eleva care a invitat la petrecerea de ziua ei o multime de oameni este nascuta in aceeasi zi cu Iurie Darie. Fata tine mult la sarbatorirea zilei ei, iar pe 14 martie 1929 se nastea un mare actor.

einstein

Insa nu numai Iurie Darie s-a nascut in aceeasi zi cu fata din Constanta, ci si Albert Einstein, geniul care a revolutionat din temelii studiul si cercetarea stiintifica.

Zeci de mii de oameni au fost invitati

messi

Doua tinere din Constanta, care nu aveau “varsta legala” pentru a-si face cont pe Facebook, au incercat sa apeleze la o metoda “ingenioasa” pentru a pacali reteaua de socializare. Asa se face ca Izabella si Sara au incercat sa isi faca un cont comun, insa atunci cand l-au setat au optat pentru categoria “eveniment”.
Fetele au mers mai departe si au decis ca la ziua Izabellei, pe 14 martie 2015, sa invite pe toata lumea, desi ar fi avut pozibilitatea sa selecteze dintre prietenii apropiati. Iar acest lucru a creat o isterie pe internet.