Afla ce se intampla in aceste momente cu politistul lovit de „sultanul veiozelor”! „Dulalul” este eroul Brigazii Politiei Rutiere!

Publicat: 04/08/2015 | 09:26

Drama politistului lovit de un om de facari turc, poreclit in “sultanul veiozelor”, Abdullah Atas, pare ca nu se mai termina. Chiar daca afaceristul a fost arestat, asta nu alina cu nimic durerea sotiei politistului, care nu paraseste salonul spitalului.

Gheorghe Ionescu, poreclit de colegii sai “Dulaul”, era foarte respectat de colegii sai, iar el fiind unul dintre inamicii numarul unu al soferilor care conduc sub influenta bauturilor alcoolice.

Milionarul turc l-a lovit in plin pe politistul de la Rutiera
Milionarul turc l-a lovit in plin pe politistul de la Rutiera

Nici in timpul liber “dulaul” nu sta in banca sa, el a alerga in urma cu doi ani un sofer baut. Cazul cu pricina s-a petrecut cu cateva zile inainte de Valentines Day, iar eroul a fost Gheorghe Ionescu, care a reusit sa opreasca un vitezoman baut inainte sa comita o tragedie. Milionarul turc a fost arestat pentru 30 de zile, iar colegii “Dulaului” sunt audiati rand pe rand de Tribunalul Bucuresti, avand o calitate de martori.

Milionarul turc era poreclit
Milionarul turc era poreclit „sultanul veiozelor”

Se zbate intre viata si moarte

Potrivit unor surse din cadrul brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, politistul care a fost luat pe capota de afaceristul turc, care gonea cu circa 200 de kilometri pe ora, este vegheat in permanenta de sotia acestuia, dar si de colegii sai, care vin cu randul la spitalul Floreasca.

Politistul se afla in stare extrem de grava la spitalul Floreasca
Politistul se afla in stare extrem de grava la spitalul Floreasca

Pana acum “dulalul” a fost operat de trei ori, dar starea sa de sanatate este in continuare extrem de grava. “Nu avem un pronostic, starea sa de sanatate este foarte grava la acest moment. Starea de constiienta era afectata de cand a fost adus, iar acum este sedat. Deocamdata nu s-a pus problema unei noi operatii, in functie de ce se intampla echipa care se ocupa de el va decide asta”, ne-a spus o sursa din cadrul Spitalului Floreasca.

In urma cu doi ani
In urma cu doi ani „dulaul” a oprit in timpul liber un sofer baut

L-a imobilizat in trafic

La vremea respectiva, “Dulaul”, care se afla in timpul liber, a observat un sofer baut, iar inainte ca acesta sa comita o tragedie, el a trecut la imobilizarea acestuia, cu ajutorul colegilor sai care se aflau in timpul programului. “La data de 10.02.2013, in jurul orelor 12.45, AS I. G. din cadrul DGPMB, Brigada Rutiera, aflandu-se in timpul liber si in tinuta civila, a observat conducatorul unui autoturism marca Audi A4 culoare albastru care se afla in vadita stare de ebrietate, acesta urcandu-se in autoturism si demarand in tromba pe Calea Calarasilor catre str. Traian.

Soferul a fost arestat pentru 30 de zile
Soferul a fost arestat pentru 30 de zile

————————————————————————————-

CITESTE SI

Un cunoscut afacerist a accidentat grav un politist! L-a lovit cu masina si a fugit!

Pe “Sultanul veiozelor” il asteapta lampa anchetatorilor! Politistii il pazesc la usa rezervei de spital pe milionarul turc Atas!

Drama la Inspectoratul de Politie Timis! Un politist s-a sinucis tragandu-si un glont in cap

————————————————————————————-

Agentul de politie a apelat numarul telefonic 9544 pentru a semnala acest fapt, totodata procedand la urmarirea acestuia cu autoturismul personal. In acest timp dispeceratul Brigazii Rutiere a indrumat pentru sprijin echipajul format din AP. B. C. si AP. A. I. , care impreuna cu AS I. G. si martorii asistenti au reusit imobilizarea conducatorului auto pe str. Visinilor”, scria la aceea vreme Politia Rutiera intr-un comunicat oficial. Dupa primele verificari ale agentilor s-a constata ca C. D. S. de 26 ani, din Bucuresti, se afla sub influenta bauturilor alcoolice si a refuzat testarea cu aparatul etilotest precum si recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. (Sursa foto 4tuning.ro)(Alex Saulea)
 

Citește și...