Agentul… 112! Cum l-a filmat Cancan.Ro pe Raed Arafat cand nu se afla la munca!

Publicat: 17/11/2015 | 00:44

SMURD-ul si filmele - acestea sunt cele doua pasiuni certe ale lui Raed Arafat. Cand nu e ocupat cu salvat vieti, medicul se relaxeaza la cinema. A mers si weekendul trecut la mall, de data aceasta sa-l vada pe agentul 007. 

“Parintele” SMURD este un cinefil inrait si, de regula, merge singur la sfarsitul saptamanii la cinema, in mall. Asa s-a intamplat si in acest weekend. Doctorul a studiat cu atentie ce filme ruleaza, dupa care s-a decis.

Raed Arafat sta la coada ca sa cumpere bilete
Raed Arafat sta la coada ca sa cumpere bilete

A ales “Spectre”, cel mai nou film din seria cu agentul 007, dupa care s-a asezat la coada. In timpul in care a asteptat sa ajunga la casa, Raed Arafat a avut mai multe conversatii telefonice, semn ca nici in timpul liber nu lasa munca deoparte.

arafat

Doctorul a fost imediat recunoscut de catre cei care erau in centrul comercial. Multi isi dadeau coate, iar altii chiar l-au salutat cu respect.

Doctorul a preferat sa mearga singur la film
Doctorul a preferat sa mearga singur la film

Dupa ce a cumparat biletele, Arafat a luat o cutie de popcorn, s-a mai plimbat prin mall aproximativ 15 minute, dupa care a intrat la film.

E fan Harry Potter

Raed arafat

Raed Arafat declara anul trecut ca nu si-a mai luat concediu din 2004. „Prefer sa imi iau cate doua, trei zile si sa ma duc la o conferinta sau la un congres medical. E o forma de a imbina utilul cu placutul. Nu o simt ca pe o munca”, spunea doctorul.

Acesta afirma ca este un fan al filmelor de actiune. „In timpul liber imi place sa merg la film la mall.

arafat

Macar o data pe saptamana incerc sa-mi fac timp pentru asta. E adevarat ca ajung numai după orele 22.00, dar nu am nici o problema cu asta. Sunt fan Harry Potter, dar imi place foarte mult si Star Trek”, mai spunea parintele SMURD. (B.V.)
 

Citește și...