”Ai greșit fata, băiatul meu”! Ce a pățit un tânăr beat după ce a intrat în altă casă și a început să pipăie o femeie

Publicat: 23/07/2018 | 15:45

Un adolescent de 17 ani, din Dâmbovița, este cercetat de polițiști pentru violare de domiciliu. Băiatul care consumase alcool a intrat în noaptea de duminică spre luni într-o locuință și a pipait o femeie care dormea, iar apoi a fost prins de concubinul femeii.

În noaptea de duminică spre luni, pe la ora 04:00, o femeie de 36 de ani, din localitatea Lucieni, Dâmbovița, s-a trezit în timp ce era pipăită de un tânăr necunoscut. Băiatul, un adolescent de 17 ani, băut, a rupt-o la fugă, însă a fost prins de concubinul femeii, la doar 100 de metri de locuința în care intrase nepoftit. Concubinul femeii l-a luat la întrebări pe îndrăzneț și a fost șocat să afle de ce venise băiatul la femeia lui.

„Tânărul a intrat în casă, femeia dormea și a început să o atingă. Aceasta s-a trezit și s-a speriat. Adolescentul a fugit și a fost prins de concubinul femeii, la 100 de metri de locuință. A motivat că, din cauza stării de ebrietate, a greșit locuința”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Dâmbovița, Alexandra Ciurea.

Adolescentul a fost reținut de polițiști pentru interogatoriu și s-a ales cu un dosar penal pentru violare de domiciliu.

Citește și...