Ai mânca așa ceva? Meniul celui mai puternic român este extrem de ciudat! Cu ce rețete „avangardiste” se laudă în fața fanilor

Publicat: 10/11/2018 | 10:55
Ai mânca așa ceva? Meniul celui mai puternic român este extrem de ciudat! Cu ce rețete „avangardiste” se laudă în fața fanilor

Cel puțin ciudat, așa s-ar descrie meniul celui mai puternic bărbat din România. Chiar și cei mai nepricepuți în domeniul culinar ar putea spune că meniul este o bombă calorică, deloc recomandată de nutriționiști. Însă cu siguranță combinațiile făcute de interlop sunt unice.

Puiu Mudava, pe numele său adevărat Daniel Stancu, a devenit cunoscut, mai întâi, pentru participarea la concursurile „Strongest Man”.

Unul dintre ultimele incidente cunoscute publicului larg a avut loc în 2014, când și-a bătut iubita la un club de manele din sectorul 6, după care i-a atacat și pe polițiștii veniți la fața locului. Tot atunci, în portbagajul mașinii sale au fost găsite și mai multe arme albe, inclusiv două ciocane pentru „îndreptat” oase.

Pentru a își menține corpul plin de mușchi, interlopul apelează la cele mai ciudate creații culinare, pe care le și fotografiază ca să le arate prietenilor virtuali.

Ultima invenție de acest tip este următorul meniu: clătite umplute cu brânză de vacă, parizer, carne de porc fiartă, pătrunjel, mărar, piper, boia și frunze de ștevie.

Desertul îl reprezintă un salam de biscuiți mai deosebit, iar umplutura conține: cacao, nes, mere crude, stafide, scorțișoară, esență de lămâie și zahăr.

Nu sunt singurele creații ciudate ale lui Puiu Mudava, acesta postează frecvent mesele bogate pe care le savurează și întotdeauna are grijă să nu îi lipsească desertul.

 

Citește și...