Aici a ascuns Gheorghe Dincă oasele Alexandrei Măceșanu. Descoperirea sinistră făcută acum în casa monstrului din Caracal

Publicat: 03/09/2019 | 12:03
Aici a ascuns Gheorghe Dincă oasele Alexandrei Măceșanu. Descoperirea sinistră făcută acum în casa monstrului din Caracal

Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a finalizat expertiza genetică judiciară a fragmentelor osoase descoperite de criminaliști în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă, iar concluzia finală este aceea că a fost identificat – cu o probabilitate de 99,93% – ADN-ul unei persoane de sex feminin. Este vorba despre Alexandra Măceșanu, tânăra sechestrată și ucisă de ”Monstrul din Caracal”.

Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

”Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce privește pe victima minoră M.A.M.

Din concluziile raportului de expertiză medico – legală rezultă faptul că, analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la fața locului în cenușa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidențierea unui profil ADN unic, aparținând unei persoane de sex feminin.

De asemenea, din raportul de expertiză medico – legală rezultă faptul că persoana de sex feminin evidențiată în urma analizelor genetice a probelor biologice de os este victima minoră M.A.M (n.red. – Alexandra Măceșanu), cu o probabilitate de 99,93%”.

 

Citește și...