Alegeri prezidențiale 2019: Cu cine votează Mircea Badea. A făcut anunțul bulversant în direct la Antena 3

Publicat: 15/10/2019 | 08:24
Alegeri prezidențiale 2019: Cu cine votează Mircea Badea. A făcut anunțul bulversant în direct la Antena 3

Campania prezidențială a debutat în forță, candidații încercând să-i convingă pe alegători că sunt animați de cele mai bune intenții și că, în ultimă instanță, reprezintă o alegere benefică în ceea ce privește viitorul României. Fiecare ”concurent” este convins că poate da totul dacă ajunge la Palatul Cotroceni, iar ”lupta”, pe măsură ce zilele trec, va deveni una plină de tensiune.

Mircea Badea este convins că descoperise candidatul-surpriză, la un moment dat, cu toate că – pe de altă parte – ar fi tentat să se abțină de la vot. Mircea Badea a dezvăluit, luni seară, cu cine… nu va vota la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie.

„Vreau să vă spun că sigur-sigur sunt două persoane cu care nu voi vota. Eu în primul tur votez cu Pleșoianu – doar că dacă nu a mai fost cazul… atunci nu știu. Iau în calcul foarte bine să nu votez, că nu e obligatoriu votul. Dar, sigur-sigur nu votez cu Werner și cu Paleologu. Asta 100%. Sau, dacă e, votez cu amândoi pe același buletin”, a spus Mircea Badea, la „Sinteza zilei”, conform antena3.ro.