Alertă extremă – Mesajul primit acum de români prin Ro-Alert

Publicat: 06/05/2019 | 13:30

Românii au primit mesaj de avertizare prin Ro-Alert, în urmă cu puțin timp. Despre ce este vorba?

Un incendiu s-a produs la un centru comercial de aproximativ 3.000 de metri pătrați, din Afumați, iar imediat au fost trimise la fața locului 17 autospeciale de stingere și trei autoscări. De asemenea, acolo a ajuns și Detașamentul Special de Salvatori.

UPDATE ORA 14.45. Ultimele focare

„Nu mai sunt probleme deosebite, se acționează pentru lichidarea ultimelor focare”, au transmis reprezentanții ISU București Ilfov.

UPDATE ORA 14.35. Trei persoane au ajuns la spital

În urma incendiului, trei persoane au fost transportate la spital, informează reprezentanții ISU București-Ilfov. Mai precis, un bărbat cu plagă prin tăiere la mâna stângă, care a încercat să spargă o fereastră, a fost transportat la Spitalul Floreasca. De asemenea, o femeie gravidă și un alt bărbat, ambii cu expunere la fum, au fost transportați la Spitalul Pantelimon, potrivit surselor citate.

Patru persoane, aflate în centrul comercial Doraly, au suferit atacuri de panică.

Populația din zonă este sfătuită să se îndepărteze de locul unde are loc incendiul și să închidă ferestrele locuințelor.

În depozit se găsesc mase plastice, recipiente sub presiune, vopseluri. Se acționează preponderent de la înălțime cu autoscările, sunt flăcari mari, iar radiația termică afectează spațiile de depozitare învecinate.

Citește și...