UPDATE mașină răsturnată într-un pârâu în Brașov: o fetiță a murit, iar un alt copil și 2 adulți sunt grav răniți

Publicat: 15/03/2019 | 08:57

Autoritățile din Brașov au fost în alertă în această dimineață! Totul după ce a fost primit un apel la 112 în urma căruia a fost anunțat că o mașină cu 4 omaeni, dintre care un copil de 2 ani și altul, 7, s-a răsturnat într-un pârâu. Incidentul s-a petrecut la ieșirea din Rupea spre Sighișoara. Un elicopter SMURD a fost solicitat la fața locului.

UPDATE 09:22 – Din nefericire, fetița de 7 ani care a fost găsită după ridicarea autoturismului răsturnat într-un pârâu, la marginea DN 13, la ieșire din Rupea spre Sighișoara, a decedat.

Copila fusese găsită în stop cardio-respirator și medicii nu au putut să facă nimic ca să o salveze. În continuare se luptă între viață și moarte un alt copilaș, de aproape 2 ani, o femeie și un bărbat. Mama și copilul au fost intubați, potrivit mytex.ro.

“Pe DN 13, în zona km 67, conducătorul unui autoturism înmatriculat in Ungaria, in timp ce se deplasa dinspre Sighișoara spre Brașov, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un parapet de pe marginea părții carosabile din dreapta sensului său de mers, după care s-a răsturnat în șanțul din stânga sensului său de mers. Traficul nu este restricționat”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan, cu privire la modul producerii tragicului accident.

O familie s-a destrămat în urma unui accident rutier. Fiica de 7 ani a murit după ce mașina în care era cu părinții și copilașul de 2 ani s-a răsturnat într-un pârâu din județul Brașov. Sursa foto: mytex.ro

Șase echipaje au intervenit la locul accidentului. Pentru răniți a fost solicitat un elicopter SMURD.

Citește și...