Alertă în Familia Regală a Marii Britanii! Regina Elisabeta a II-a, infectată cu noul coronavirus?!

Publicat: 24/03/2020 | 11:46
Alertă în Familia Regală a Marii Britanii! Regina Elisabeta a II-a, infectată cu noul coronavirus?!

Sunt peste 6.661 de oameni infectați în Marea Britanie, în acest moment, conform datelor actualizate în timp real – la nivel mondial -, iar pandemia de coronavirus, așa cum a declarat chiar șeful Organizației Mondiale a Sănătății, se ”accelerează”.

Încă nu sunt vești optimiste în legătură cu descoperirea unui vaccin-minune, iar infecțiile cu noul coronavirus nu pot fi, deocamdată, stopate. Nici la Curtea Regală a Marii Britanii nu este liniște, din acest punct de vedere, cu atît mai mult cu cît unul dintre angajați – informează The Sun – a fost testat pozitiv la COVID-19. Regina Elisabeta a II-a are 93 de ani, iar cei din jurul său sunt de părere că s-ar putea infecta foarte ușor.

Potrivit sursei citate, Regina Elisabeta se afla în reședința sa, atunci cînd angajatul a fost testat pozitiv, însă nu au fost date publicității informații care să transmită dacă a existat sau nu o apropiere între Regină și angajatul respectiv. Însă s-a insistat asupra pericolului care nu poate fi trecut cu vederea.

(VEZI ȘI AICI: MARIA GHIORGHIU, PREMONIȚIE SUMBRĂ, ÎN PLINĂ EPIDEMIE DE CORONAVIRUS: „ESTE TRAGIC CEEA CE SE VA ÎNTÂMPLA”)

„Angajatul a fost testat pozitiv înainte ca Regina să…”

Purtătorul de cuvânt de la Palatul Buckingham nu a dorit să dea mai multe informații despre identitatea angajatului infectat cu COVID-19, dar a făcut precizarea că au fost luate toate măsurile necesare în acest caz.

„Angajatul a fost testat pozitiv înainte ca Regina să plece la Windsor. Dar Palatul are un personal format din 500 de membri, așadar, ca la orice alt loc de muncă, nu ar fi exclus ca aceștia să fi fost afectați la un moment dat”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Citește și...