ALERTĂ METEO. Un fenomen extrem de periculos va lovi România în următoarele zile

Publicat: 20/11/2018 | 16:08
ALERTĂ METEO. Un fenomen extrem de periculos va lovi România în următoarele zile

ALERTĂ METEO. Un fenomen extrem de periculos va lovi România în următoarele zile, avertizează meteorologii, iar temperaturile vor continua să scadă. În Moldova își vor face apariția ninsorile, iar în sudul Banatului vor fi înregistrate rafale ale vântului de peste 75 de kilometri pe oră. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Temperaturile vor fi foarte scăzute și sunt condiții pentru formarea poleiului. Fenomenul, extrem de periculos, și-a făcut deja simțită prezența în sudul Olteniei.

„Într-adevăr, avem deja o masă de aer rece, un sol rece şi vin precipitaţii sub formă de ploaie. În contact cu solul, precipitaţiile va forma poleiul. Acest fenomen şi-a făcut apariţia în sudul Olteniei, iar acum este prezent în partea de sud-vest. Treptat, frontul de aer rece se va deplasa şi va acoperi toate regiunile ţării”, a declarat Alina Şerban, meteorologul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, informează observator.tv.

În Moldova vor fi înregistrate scăderi bruște ale temperaturii. ”Menţionez că precipitaţiile, chiar dacă informarea meteo iese din vigoare, se vor mai semnala până mâine noapte. Aerul rece rămâne. În Moldova se va ajunge până la minus 10 grade Celsius”, a mai spus Alina Şerban. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

CITEȘTE ȘI: VREMEA FACE RAVAGII ÎN CAPITALĂ DIN CAUZA NINSORII! 19 MAȘINI AU FOST AVARIATE

ALERTĂ METEO. Viscol și polei în toată țara

Administrația Națională de Meteorologie a emis o ”informare de vreme rea”. Aceasta  a intrat în vigoare la o ra 6.00, în această dimineață. Este valabilă până mâine, 21 noiembrie, ora 10.00. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Vor fi semnalate precipitații moderate cantitativ, mai ales sub formă de ploaie, mixte la munte și predominant sub formă de ninsoare în Moldova. Temporar vântul va avea unele intensificări în jumătatea de sud a țării și în zonele montante, cu viteze mai mari în sudul Banatului, unde la rafală se vor depăși 70…75 km/h, potrivit ANM. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: PROGNOZA METEO 19-25 NOIEMBRIE! ANM A EMIS RECORD DE NINSORI ȘI GER EXTREM

Citește și...