Alessia, în focul pregătirilor pentru botezul fiului său! Mesajul haios scris pe invitație, dar și când are loc fericitul eveniment

Publicat: 03/04/2018 | 19:20

S-au scurs aproape patru luni de când băiețelul ei s-a născut și i-a schimbat pentru totdeauna viața. Iar luna aceasta va fi petrecere mare în familia artistei Alessia. Micuțul Alvin-Christian va fi creștinat, iar pregătirile sunt în toi. După mici cercetări, am aflat ce au cântăreața și partenerul ei să fie scris pe invitația de botez, dar și când va avea loc acesta.

Rudele, prietenii și colegii  Alessiei și ai tatălui fiului său s-au amuzat și emoționant în același timp când au citit rândurile scrise pe invitația de botez pe care au primit-o. Frumoasa vedetă e cu pregătirile pe ultima sută de metri, pentru că pe 22 aprilie ea își va creștina copilul.

„Sunt un bebe super tare,
Dau din mâini și din picioare,
Alvin-Christian
Mă numesc
Și părinții îmi iubesc.
M-am născut de ziua mea,
Pe 29 decembrie 2017, chiar așa.
Și-n zilele ce urmează,
Nașii mei mă creștinează.

Noi, Ionuț și Elena
ne-am bucura dacă ne-ați fi alături pe data de 22 aprilie 2018,
la ora 17:00, la Biserica Cașin (Bd. Mărăști, nr. 16), unde nașii, Marius și Georgiana China ne vor boteza comoara. (…)” este scris pe invitația la botezul fiului artistei.

După ceremonia religioasă de la Biserica Cașin, invitații vor merge să îl sărbătorească pe micul prinț al Alessiei într-un restaurant situat la marginea Capitalei.

Alessia a renunțat să își mai alăpteze copilul la trei săptămâni de la naștere

Deși știa beneficiile alăptatului la sân pe o durată mai lungă și și-a dorit să se întâmple cât mai mult timp în cazul micuțului Alvin-Christian, vedeta a fost nevoită să abandoneze acest capitol. Toate astea pentru că, din păcate, Alesia nu avea suficient lapte pentru băiatul ei, care era nerăbdător, devenea agitat şi mânca cu poftă din biberon.

Alessia a devenit mămică pentru prima dată la sfârșitul anului trecut. Alvin-Christian a venit pe lume pe 29 decembrie 2017.