Alessia, la un pas de depresie după ce a născut! Vedeta arată semne de îngrijorare: “Plâng zilnic, nu văd motive de fericire…“

Publicat: 07/03/2018 | 08:44

Alessia a adus pe lume primul ei copil, în urmă cu aproximativ două luni. Vedeta susține că a fost la un pas de depresie, emoțiile o copleșesc foarte tare și spune că nu vede motivele de fericire pe care le are în viața ei.

Am castigat 20 de kilograme, aveam 46 de kilograme inainte sa fiu insarcinata, de fapt m-am ingrasat 21 de kilograme… au trecut 2 luni de cand am nascut si vreau sa ajung la kilogramele pe care le aveam inainte. Nu sunt complexata, dar vreau sa ajung la silueta pe care o aveam inainte. Am simptomele unui inceput de depresie si vreau sa iau primele masuri. 

Am motive sa fiu fericita, dar nu le vad, aproape zilnic plang. In afara de iubitul si fiul meu, nu imi place sa mai fac nimic, nu mai am niciun hobby. Intr-o saptamana, doua vreau sa ma apuc de sport. Voi fi constienta ca ce am eu nu au multi si o sa ma consider un om norocos, cum sunt de fapt” a spus Alessia.

Cântăreaţa a devenit mămică pe 29 decembrie, dar mai are o fetiţă adoptată. Gabriela, în vârstă de 17 ani. „Cu fiecare zi legătura dintre noi devine tot mai strânsă. De la 4 dimineaţa nu am dormit deloc, deoarece are colici. Tot ce pot să fac este să-l ţin în braţe şi să stau trează. Nu funcţionează întotdeauna. Am vrut şi eu să îmi fac baie, dar nu am putut. Am reuşit să-l adorm pentru 30 de min, dar nu am mai avut timp să mă îmbrac şi să mă fac la păr. De 4 ori am ieşit din casă. În ianuarie anul trecut sub nicio formă nu mă gândeam că o să fiu mamă. Îmi place foarte mult rolul ăsta. Copilul meu este cea mai bună destinaţie pe care o puteam avea vreodată. M-am internat înainte să nasc pentru că era mult prea mare pentru burtica mea. (…) Botezul îl facem în luna aprilie. Nu am stabilit data”, a spus, fericită, dar epuizată, Alessia.

Citește și...