Alex Bodi, mesaj dur pentru români după incendiul de la Catedrala Notre Dame: ”Vă puneți toți poze și jeliți Parisul”

Publicat: 16/04/2019 | 19:46

Alex Bodi le-a transmis românilor un mesaj dur, după incendiul de la Catedrala Notre dame. Iubitul Biancăi Drăgușanu a criticat atitudinea celor care s-au arătat afectați de incendiul care a izbucnit la Catedrala Notre Dame din Paris. 

Alex Bodi i-a criticat dur pe românii care au s-au arătat afectați de incendiul izbucnit la Catedrala Notre Dame din Paris. Iubitul Biancăi Drăgușanu a fost deranjat de faptul că românii sunt preocupați mai mult de ce se întâmplă dincolo de granițele țării noastre. (CITEȘTE ȘI: NOTRE DAME ȘI HARTA ASTROLOGICĂ DIN 15 APRILIE, ORA 18:50, PARIS. ASTROLOGUL ROXANA LUȘNEAC DESCIFREAZĂ SEMNELE ASTRALE)

”Sunt șocat de toți românii care plâng Catedrala de la Notre Dame! Da, e un lucru trist, tragic chiar… au “dispărut” sute de ani de istorie, nu zice nimeni sa nu-ți para rău!!! Va puneți toți poze și jeliti Parisul! Dar ce se întâmpla la noi in țara nu mai jeliti?? Cand cad spitalele și nu le reface nimeni, când clădiri de pe vremea lui Ceaușescu se dărâmă sub ochii noștri, când casele memoriale ale poeților și ale personalităților patriei noastre sunt distruse și nu face nimeni nimic??? Acolo nu mai postați și plângeți? Plânge Europa pentru noi cumva? Ar fi bine dacă am fi așa “uniți” pentru România in primul rând apoi pt alții!!! Numai bine!!👌”, a scris Alex Bodi pe contul său de Facebook.

Filmul tragediei din Paris

În jurul orei locale 18:50 (19:50, ora României), pe 15 aprilie 2019, s-a declanșat un incendiu la catedrala Notre-Dame din Paris. Câteva sute de pompieri au intervenit ore în șir pentru a potoli flăcările care mistuiau monumentul istoric. Foarte rapid, focul, care a izbucnit undeva în pod, în zona de sus a edificiului a cuprins o turlă, care s-a rupt și s-a prăbușit în interior. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI DIN INTERIORUL CATEDRALEI NOTRE DAME, DUPA INCENDIU. CE A MAI RĂMAS DIN SIMBOLUL PARISULUI)

Incendiul a izbucnit la oră de vârf, când centrul Parisului, inclusiv Ile de la Cite, insula de pe Sena unde se află și Notre Dame, e plin-ochi de mașini. În loc să se depărteze de locul incendiului, mulţi parizieni şi turişti au mers către catedrală, în timp ce 400 de pompieri încercau să ajungă cât mai aproape.

Unul dintre cele mai dramatice momente a fost prăbuşirea turlei catedralei sau fleșa, cum i se mai spune, adică acel turn în formă de săgeată de la mijlocul catedralei, care ajungea la 93 de metri înălţime.

Citește și...