Alex Dima, după ce soția lui a murit de cancer: „E cumplit când afli o astfel de veste”. Declarații cutremurătoare făcute de prezentatorul emisiunii România, Te Iubesc de la Pro TV

Publicat: 19/11/2019 | 10:10

Alex Dima împlinește, astăzi, 43 de ani, iar vedeta Pro Tv – i se spune, de foarte multe ori, ”Băiatul bun” – și-a făcut un cadou de suflet. A lansat cea de-a doua carte a sa, numită ”Ne facem bine”. Dar Alex, deși apare mai mereu cu zâmbetul pe buze, a trecut, la un moment dat, printr-o dramă cumplită. 

În urmă cu 10 ani, Alex Dima a rămas văduv. Soția sa a încetat din viață, după ce a luptat cu o boală teribilă, iar Alex își aduce aminte de acele momente cumplite. Spune că Sara, fetița sa, a reușit să îl determine să nu plece din România, Alex mărturisund că începuse să urască locurile acestea. Cu atât mai mult cu cât a fost vorba despre internarea într-un spital unde soția lui Alex nu a fost tratată așa cum ar fi trebuit.

”E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai ştiaţi nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Pe locul ăsta pentru că (n.red. – soția sa) a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o aşa cum trebuie şi puteam să aflăm din vreme ce i s-a întâmplat, ce i se întâmplă, de fapt”, a mărturisit vedeta Pro TV, conform click.ro.

Alex Dima și Sara

Alex Dima, cea de-a doua carte publicată

Alex Dima a publicat cea de-a doua carte – ”Ne facem bine” –  oferind și detalii interesante despre ea: ”Eu aşa zic, că ne facem. În această carte sunt poveştile unor oameni care dovedesc că se poate şi că binele poate să învingă! Această carte este dovada şi un răspuns la lamentarea asta pe care o tot auzim în jurul nostru. Toţi zicem asta, că ne uităm la politicieni şi la alţii”, a spus Alex.

Ce face Alex Dima atunci când nu este în redacție sau prin țară? Acesta a răspuns la întrebarea adresată de fanii săi: ”Însă încerc să-mi fac timp. Mai ales că perioada asta, noiembrie – început de decembrie, cu aniversarea Pro TV, este foarte aglomerat. Avem poveştile de pregătit pentru 1 decembrie, avem şi alte proiecte. Sper să mă relaxez până de Sărbători. Vin de la aşezământul de la Rădăuţi, o poveste de acolo apare în carte şi avem un reportaj şi de 1 decembrie. Merg în locuri din astea care apar în carte şi mă încarc cu energie. Copiii de acolo, care sunt 120 la masă, au stins lumina la masă şi au venit cu 10 torturi pentru ziua mea, care o să vină. Pentru că ei sunt cazaţi în 10 căsuţe. Ce vrei mai mult decât atât? Am plâns şi am râs”.

Citește și...