Alex Velea a făcut chiar el anunțul! Continuă sau nu la Acces Direct de la Antena 1?

Publicat: 05/01/2019 | 09:08
Alex Velea a făcut chiar el anunțul! Continuă sau nu la Acces Direct de la Antena 1?

Alex Velea se pregătește să revină de luni pe micul ecran, la emisiunea de la Antena 1. Emisiunea ”Acces Direct”  abordează, în general, diverse cazuri sociale care sunt aduse în atenția publicului, iar Alex Velea recunoaște că în sezonul trecut, primul pentru el în calitate de coprezentator, nu i-a fost deloc ușor. Și asta din cauza problemelor prezentate în emisiune, în fața cărora niciun om nu poate rămâne indiferent.

Alex Velea reia ”Acces Direct” începând cu 7 ianuaria 2019, după cum declară chiar el:

„Eu de pe 7 reiau «Accesul». M-am angajat, sunt TV host de luni până vineri. Lucrul cu Simona Gherghe este extraordinar, este o colegă foarte bună și o prietenă adevărată, mi-e superdragă, am de învățat de la ea, relația noastră de amiciție este într-un continuu progres, îmi place”, a spus Alex Velea pentru libertatea.ro. 

Totodată, Alex Velea a recunoscut că Simona Gherghe a fost un sfătuitor foarte bun în ceea ce privește toate detaliile legate de emisiune și de culisele acesteia.

„Simona Gherghe mi-a dat sfaturi, cum să îmi stăpânesc emoțiile, să învăț să mă detașez de anumite subiecte cu care mă încărcam, pentru că în prima săptămână am plâns. Mă întristau foarte mult toate treburile astea cu diverse persoane care sufereau de diverse boli”, a mai declarat artistul.

CITEȘTE ȘI: ANTONIA, PROBLEME ÎN PARADIS CU ALEX VELEA? FANII SUNT ÎNGRIJORAȚI

Alex Velea a petrecut Crăciunul în familie

Alex Velea a vorbit despre sărbători și și-a amintit cu plăcere cum petrecea Crăciunul în copilărie. Acum artistul a petrecut sărbătorile tot în familie, alături de Antonia și cei doi băieți pe care îi au împreună  iar în noaptea de Revelion, va urca pe scenă, așa cum o face de fiecare dată.

„Crăciunul îl petrec în familie, ca de fiecare dată, tradiţional, normal… Cânt de Anul Nou, trebuie să cânt să fac nişte bani pentru copii. Eu când eram mic găseam ghetele la uşă, acum e mai mişto la geam. Eram un copil normal, mergeam cu colindul, cu vecinii. Ne bucuram de magia sărbătorilor, ne dădeam cu sania până nu mai puteam, până ne îngheţau mâinile şi picioarele, luam o pereche de ghete de la mama, care aveau talpa plată ca să pot să alunec mai mult şi ştiu că mergeam cu sania pe stradă, pe unde circulau şi maşini şi mama mea era disperată”, a spus Alex Velea pentru o emisiune. „Nu cred că am apucat să îi scriu ceva Moşului. Dar în general îmi doream jucării, fel de fel de maşinuţe, iar apoi dinozauri în miniatură şi soldăţei. Am fost un copil răsfăţat, singur la părinţi”, a spus artistul.

CITEȘTE ȘI: ANTONIA, DIN NOU GRAVIDĂ?! ALEX VELEA A DAT-O DE GOL: „AM AUZIT CĂ..”

Citește și...