Alex Velea, anunț disperat: “Cu părere de rău, vreau să vă spun că eu și Antonia…”

Publicat: 12/02/2019 | 10:10

Alex Velea a lansat public un apel disperat, care are legătură cu mama copiilor săi, Antonia. Fanii lor s-au întristat când au citit rândurile așternute pe Internet de cunoscutul cântăreț. Antonia și Alex Velea au doi băieți împreună: Dominic și Akim. Mărturisirea artistului vine la scurtă vreme după ce el a făcut-o pe iubita lui să plângă când a ales să își facă un nou tatuaj – Antonia a mărturisit că a rămas fără cuvinte când a văzut ce și-a desenat acesta pe corp

Citește și: Delia își serbează ziua de naștere, iar Antonia nu s-a putut abține. Ce mesaj i-a transmis iubita lui Alex Velea bunei sale prietene

În urmă cu câteva ore, Alex Velea a făcut un anunț trist în legătură cu el și partenera sa de viață, Antonia. Potrivit mărturisirilor făcute de cântăreț, laptop-ul pe care avea proiecte valoroase, dar și alte amintiri cu frumoasa lui familie a dispărut. Carismaticul artist a dat sfoară în țară și le cere tuturor să-l ajute ca să găsească laptopul. În plus, cel care i-l va returna  va primi o recompensă în valoare de 10.000 de euro.

“Cu părere de rău vreau să vă spun că ne-a «dispărut» laptop-ul pe care aveam albumul Golden Gang – 10 din 10, pe care trebuia să-l lansăm azi. Nu e vorba despre valoarea laptop-ului, cât despre valoarea proiectului. De aceea, oferim 10.000 de euro celui care îl găsește” este mesajul transmis de Alex Velea.

Citește și: Antonia anunță divorțul de Vincenzo și vorbește despre relația cu Alex Velea: ”Mai este un singur pas…”

Alex Velea și Antonia Iacobescu, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.