Alex Velea, apariție șocantă pe scenă la Sărbătorile Iașiului. Cum a venit îmbrăcat

Publicat: 18/10/2019 | 11:29

Sărbătorile Iașului 2019 s-au încheiat marți, 15 octombrie, iar spectatorii prezenți într-un număr foarte mare (circa 30.000) i-au putut vedea și asculta pe  Ștefan Bănică jr., Golden Gang (Alex Velea, Lino Golden, Mario Fresh, Rashid), Pasărea Rock, Ioana Ignat, Mircea Eremia, Yanis Pavel, Ioana Dumbravă, Roxana Cozma și mulți alții. Concertul s-a încheiat cu un spectacol de focuri de artificii și a fost prezentat de Dan Negru, George Zafiu și Mădălina Balan.

Alex Velea a ales o ținută care i-a șocat pe cei prezenți, însă este tot atât de adevărat că artistul a… investit ceva în ea. Trening Gucci – ultima colecție,. firește – a costat nu mai puțin de 1000 de euro. Alex Velea a optat și pentru o geacă din aceeași gamă, valoarea acesteia ridicându-se la aproximativ 1500 de euro. Urmează șosetele – aceeași colecție – preț de catalog 100 de euro și nu trebuie uitați… ochelarii. Valoarea lor? Nu mai puțin de 370 de euro. Dar asta nu a fost totul, fiindcă Alex Velea a vrut să fie cât mai bine îmbrăcat pentru concertul care s-a bucurat de un real succes. Sneakersii Balenciaga, în valoare de 745 de euro, au completat o sumă impresionantă cheltuită pentru o apariție scenică șoc.

Alex Velea, apariție-șoc

 

Alex Velea: ”Eu visam la Antonia”

Deși au foarte mulți susținători, sunt și răutăcioși care nu sunt de părere că celor doi le stă bine împreună și se întreabă cum a reușit Alex Velea să “combine” o bunăciune ca Antonia. Răspunsul a venit chiar de la el, a declarat că a visat tot timpul să întâlnească o fată precum iubita lui, iar visul a devenit realitate.

”Eu visam la Antonia, așteptam să vină o fată deosebită, specială, care să-mi bucure ziua și să-mi întregească cariera, tot. M-a ajutat în tot. A fost un moment foarte special, nu știam că înăuntrul nostru zace o așa dragoste unul pentru celălalt. Am fost la început amici și am stat așa mult timp”, a spus Alex Velea.

“Eu m-am întors în România la vremea aia ca să îl cunosc pe Alex Velea și să fim împreună”, a completat și Antonia.

Citește și...