Alex Velea, mărturisiri despre Antonia: ”Nu mă așteptam niciodată să am o femeie care să mă iubească în halul ăsta”

Publicat: 13/08/2018 | 21:42

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Iar atunci când vine vorba despre mama copiilor săi, artistul se înmoaie pe loc. (Promotiile zilei la monitoare)

Fără doar și poate, Alex Velea o iubește pe Antonia mai presus de orice. Iar cu fiecare ocazie pe care o are, îndrăgitul cântăreț își arată iubirea față de cea care îl susține necondiționat. (CITEȘTE ȘI: ANTONIA, FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ ÎN CEL MAI NOU CLIP CU ALEX VELEA ȘI LINO GOLDEN)

”Nu mă așteptam niciodată să am o femeie care să mă iubească în halul ăsta. Antonia mă iubește mai mult decât mă așteptam și eu și mai mult decât îmi putea pielea. Nu mă așteptam ca o femeie ca ea să-mi ofere echilibru și liniște. Nu trebuie să-mi spună nimic, e de ajuns doar să mă uit la ea. M-a susținut din toate punctele de vedere.”, a mărturisit Alex Velea pentru libertatea.

Antonia se ocupă de bagaje atunci când pleacă în vacanță cu Alex Velea

Și dacă alți bărbați nu acceptă ca iubitele lor să-și bage nasul în garderoba lor, ei bine… Alex Velea se lasă mereu pe mâna Antoniei. Mai ales atunci când cei doi pleacă în vacanță sau împreună la diverse concerte pe care le au în țară sau în străinătate. (VEZI ȘI: CE A ÎNVĂȚAT-O ALEX VELEA PE ANTONIA PENTRU A-ȘI ADUCE FIICA ÎN ROMÂNIA: ”NU MĂ LAS!”)

”În general nu-mi place să iau multe valize cu mine. Iau una mare în care pun chestiile mele și ale lui Alex și gata s-a rezolvat. Eu fac bagajele, da. Eu mă ocup și de bagajul lui Alex.”, a spus Antonia pentru libertatea. (Oferta speciala playstation)

Citește și...