„Alexandra este în viață”. Părinții fetei răpite de Gheorghe Dincă au primit vestea în urmă cu puțin timp

Publicat: 13/10/2019 | 11:54
„Alexandra este în viață”. Părinții fetei răpite de Gheorghe Dincă au primit vestea în urmă cu puțin timp

”Alexandra este în viață”. Această informație șocantă este vehiculată în mass-media, de câteva zile, patroana unui bar din Napoli susținând că a recunoscut-o pe Alexandra după ce aceasta a intrat, însoțită de un tânăr, în localul ei. 

Fata ar fi cerut ajutor, înainte ca tânărul respectiv să intre, la rândul său, în local. Părea speriată, iar pe corpul ei se puteau vedea urme de violență. Avocatul familiei fetei a spus că organele de urmărire ar trebui să le identifice şi să facă cercetări în acest sens.

„Organele de urmărire penale ar trebui să le identifice pe cele două martore care susţin că au văzut-o pe Alexandra, să facă verificările ce se impun şi să coordoneze cauza spre soluţionarea şi aflarea adevărului. După cum ştiţi, membrii familiei Măceşanu au făcut, prin detectivi particulari, nişte investigaţii proprii, din care rezultă că Alexandra ar fi în viaţă.  Noi am cerut un supliment la rapoartele de exrtiză privind cele două rapoarte ADN şi antropologic. Suplimentul raportului de expertiză ne-a fost respins, să vedem dacă noua expertiză va fi admisă sau nu. Oricum, din punctul nostru de vedere, în acel butoi nu putea fi ars un cadavru”, a declarat avocatul familiei Alexandrei.

”Alexandra Măceşanu nu e declarată decedată”

Oficial, Alexandra Măceșanu nu este declarată decedată, precizează avocatul familiei, chiar dacă au fost întocmite două rapoarte de către INML.

”Alexandra Măceşanu nu e declarată decedată. S-au întocmit două rapoarte de către IML. Într-unul, cel pentru stabilirea ADN-ul, se spune că 99,93% e ADN-ul Alexandrei. Cel antropologic spune că fragmentele osoase provin de la un corp uman şi ar fi al unei tinere între 15 şi 17 ani. De asemenea, se mai precizează că oasele găsite sunt în marea majoritate a lor distruse”, a mai spus Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandrei Măceşanu, conform antena3.ro.

Citește și...