Alexandru Arşinel, operat pe inimă! Ce mesaj a transmis actorul înainte de a urca pe masa de operaţie

Publicat: 11/12/2017 | 12:03

Alexandru Arşinel a ajuns duminică seara de urgenţă la spital. Starea de sănătate a actorului pare să nu fie deloc una bună, acesta anunţând că se pregăteşte de o intervenţie pe cord.

UPDATE 14:06: „A ajuns aseară la camera de gardă cu o durere toracică inferioară, a fost supus mai multor analize şi s-a decis internarea. Pentru a avea şi o părere medicală mai amănunţită, a venit şi domnul profesor Vinereanu.  A venit conştient, cooperant, cu o durere difuză. Starea domniei sale s-a păstrat pe parcursul nopţii. (…) Astăzi a fost supus unei coronarografii, în urma căreia s-a decis implantarea unui stent. 70% era obstruată artera, motiv pentru care s-a decis introducerea unui stent. (…) Totul a decurs normal, fără complicaţii. A fost un sindrom coronarian acut. Asta este titulatura modernă.  Starea domniei sale este favorabilă, mănâncă şi este foarte bine. În funcţie de starea sa, domnul profesor Vinereanu şi medicii din secţia cardiologie vor decide externarea.”, au declarat medicii în cadrul unei conferinţe de presă. Stresul este implicat în aproape toată patologia cardiacă, însă dânsul are şi alte afecţiuni. Medicul cardiolog o să-i prescrie şi nişte recomandări la externare. Medicii secţiei de cardiologie vor decide data exactă a externării domniei sale”, au declarat medicii în cadrul unei conferinţe de presă.

UPDATE 12:18: Medicii au anunţat că Alexandru Arşinel este în stare stabilă, după intervenţia suferită în această dimineaţă.

„În acest moment este stabil, urmează să fie reevaluat”, precizează Biroului de presă al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, potrivit AGERPRES.

UPDATE 12:05: Potrivit ultimelor informaţii, actorul a ieşit cu bine din operaţia care a durat 45 de minute. Arşinel a ajuns la spital duminică seara după ce a făcut infarct. Luni, medicii i-au implantat un stent, printr-o coronografie. Îndrăgitul actor se arată optimist şi spune că speră ca săptămâna viitoare să urce din nou pe scenă

Alexandru Arşinel trece prin momente extrem de dificile, după ce duminică seara a ajuns de urgenţă la spital. Actorul a anunţat că luni va suferi o intervenţie chirurgicală pe cord deschis, însă se arăta optimist în vederea recuperării.
 
”Sunt bine, in asteptarea unei interventii la inima care va avea loc probabil maine (n.r. – luni, 11 decembrie), la Spitalul Municipal.  S-au adunat prea multe, sunt eu puternic ma dau mare, dar pana la urma cedam in fata unei solicitari prea mari”, a spus actorul, duminica seara, intr-o emisiune TV.

Citește și...