Alexandru Cumpănașu și-a lansat clipul oficial de campanie. Materialul video este bazat pe cazul Caracal

Autor:
Publicat: 18/10/2019 | 19:34
Alexandru Cumpănașu și-a lansat clipul oficial de campanie. Materialul video este bazat pe cazul Caracal

Alexandru Cumpănașu și-a lansat clipul oficial de campanie. Materialul video este bazat pe cazul Caracal și conține imagini cu Alexandra, mama Alexandrei, casa lui Gheorghe Dincă, Alexandru Cumpănașu și soția lui.

Clipul a fost încărcat pe Youtube, pe 15 octombrie. Materialul video, însă, nu a fost bine primit de utilizatorii platformei. Aceștia l-au criticat pe Alexandru Cumpănașu penru faptul că se leagă de tragedia din Caracal pentru a avea mai multe vizualizări și șanse la președinție.

”Nimeni nu s-a mai catarat in Romania pe un cadavru asa cum face jegul asta uman. Nici Dan Diaconescu nu a mers pana acolo incat sa exploteze drama propriei lui familii pentru interesele personale. Cumpanasule, esti o lepra umana!”, ”Ultima scursura umana, care insista sa-si faca campanie pe spatele unei tragedii”, ”Mda… Se folosește de cazul Caracal pentru campania sa electorală… frumos…”, ”Un spot pe masura lui Cumpanasu: ridicol maxim”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Alexandru Cumpănașu a plâns pe Facebook

Marți seara, Alexandru Cumpănașu a intrat în live pe contul său de Facebook. Timp de un minut, unchiul Alexandrei Măceșanu nu a scos niciun cuvânt. Apoi, momentul care, probabil, se dorea a fi unul dramatic a fost întrerupt de soția lui. (CITEȘTE ȘI: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. CINE ESTE ALEXANDRU CUMPĂNAȘU, CANDIDAT LA FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI)

”Sunt la capatul puterilor. Acest sistem nenorocit care actioneaza in fiecare zi pe mine ma aduce in starea de a ma gandi foarte serios la ce urmeaza. (…) Nu mi se pare drept ca o lupta pentru binele tuturor sa o duca un singur om”, a mărturisit Alexandru Cumpănașu.

După aproximativ jumătate de oră, Alexandru Cumpănașu a clacat. Timp de cinci minute, unchiul Alexandrei Măceșanu nu a scos niciun cuvânt și a început să plângă în fața celor care îl priveau.

”Nu poți de unul singur”, a încheiat Alexandru Cumpănașu. Vezi momentul începând cu minutul 30:00.