Alibec a detonat “bomba sexy” în mall! Denis, pericol public!

Publicat: 12/02/2016 | 19:22

Fotbalistul Denis Alibec face parte din categoria sportivilor care nu se prea omoara dupa petreceri stropite cu alcool si prefera sa-si petreaca clipele libere cu...iubitele! In cazul de fata, a stiut ce partenera sa-si aleaga!

 

Asa se face ca Denis Alibec a fost filmat de CANCAN.ro intr-o incursiune romantica, alaturi de iubita la…mall. Fotbalistul a mers intr-un complex comercial din nordul Capitalei, in urma cu cateva zile, cu intentia de a vedea un film. Alibec si prietena lui au ajuns la zona VIP a cinematografului uitandu-se pe panou, iar dupa ce au studiat atent “oferta”, si-au cumparat biletele.

 

Dupa cum se poate vedea in imaginile din Cancan.ro, site-ul numarul 1 din Romania, Alibec pare sa fie deosebit de fericit in compania partenerei de viata, pentru ca mai mereu ii acorda atentie si o tine in brate. Are si de ce, pentru ca tanara este deosebit de sexy si bine aranjata, cum se cade sa apara in preajma unei persoane publice! Si ea are grija de el, punandu-i sapca la pastrare in geanta.

Iubita lui Alibec i-a trecut mana prin par.
Iubita lui Alibec i-a trecut mana prin par.

 

Intr-un gest de cochetarie si atentie feminina, tanara ii trece mana prin par, pentru a-l aranja, in timp ce discuta cu fotbalistul cel mai probabil pe tema filmului pe care intentionau sa-l vada. Alibec si tanara se uita pe un pliant, isi aleg filmul pe care vor sa-l vizioneze si apoi parasesc zona cinematografului, tinandu-se amandoi dragastos de mijloc.

Fotbalistul si iubita lui sexy se tin strans de mijloc
Fotbalistul si iubita lui sexy se tin strans de mijloc

 

Alibec este o tanara speranta a fotbalului romanesc. La 25 de ani, sportivul de la Astra a fost ales cel mai bun fotbalist al lunii decembrie. Anul trecut, Alibec, care a jucat si la Internationale Milano, a fost la un pas sa ajunga la Steaua, dar negocierile nu s-au concretizat.

(Gabriel Niculescu)

 

Citește și...