Alina Pușcaș a ajuns pe mâna medicilor, imediat ce a ieșit din izolare! Ce a pățit vedeta

Autor:
Publicat: 25/05/2020 | 09:05

Alina Pușcaș trece prin niște momente nu tocmai plăcute. După ce a stat aproape două luni în casă alături de cei mici, vedeta nu s-a putut bucura prea mult de libertate din cauza un eveniment mai puțin fericit care a adus-o în fața medicilor.

Pentru că își dorește mereu să arate bine și să se mențină în formă, Alina nu sare peste orele de antrenament fizic, însă se pare că acest lucru i-a dat bătăi de cap. În timpul orei de sport, vedeta și-a luxat mâna, pe care a imobilizat-o printr-o fașă elastică, în speranța că nu va fi nevoită să o pună în gips. (CITEȘTE ȘI: ALINA PUȘCAȘ, SCHIMBARE RADICALĂ DE LOOK! CUM ARATĂ VEDETA DUPĂ IZOLARE. „AM DEVENIT UN FEL DE ELSA”)

Proaspăta mămică a început să frecventeze sala de sport imediat după ce a născut. Însă declașarea pandemiei de coronavirus a obligat-o să renunțe la exercițiile intense de la sală și să se autoizoleze acasă împreună cu cei mici. (VEZI ȘI: CUM MENȚINE ALINA PUȘCAȘ PASIUNEA ÎN CUPLU, DUPĂ CINCI ANI DE RELAȚIE)

Alina Pușcas și-a luxat mâna

Însă, imediat ce măsurile au fost relaxate, vedeta s-a grăbit să se întoarcă la antrenamentul fizic, însă un mic incident a umbrit avântul Alinei. În timpul unui exercițiu și-a luxat mâna. Pentru că nu scăpa de dureri, ea a mers la un medic, care i-a recomandat să își imobilizeze mâna cu ajutorul unei fașe elastice, spunându-i că, momentan, nu este nevoie de gips.

Din cauza faptului că alăptează, Alina Pușcas nu poate lua pastile și este nevoită să îndure durerile provocate de luxație. Pentru o perioadă de minimum două săptămâni, ea trebuie să evite să ridice orice fel de greutate, inclusiv să își ia copiii în brațe.

„Ieri, 15 Mai 2020 se întâmplau multe pentru noi… dar, cel mai important lucru era semi-libertatea de a face lucruri la care visam, de aproape 2 luni! Am învățat (fie ca acesta era scopul sau nu) să apreciem din nou frumusețea lucrurilor simple și mai ales, am redescoperit natura! ? 90% dintre fotografiile pe care le-am făcut în perioada de carantina, au fost despre Natura…

Ce a însemnat pentru mine 15 Mai? O mână luxată (motiv pentru care apare și orteza în fotografie, doare dar nah…)”, a scris Alina pe contul personal de Instagram.