Acasă » Știri » Regina Fitnessului ne învață cum să scăpăm ușor de kilogramele în plus!

Regina Fitnessului ne învață cum să scăpăm ușor de kilogramele în plus!

De: C. C. 22/01/2020 | 09:20
Alexandra Grapa, sexy-antrenoarea de fitness

Alexandra Grapa, sexy-antrenoarea de fitness, ne învață cum să dăm rapid jos kilogramele în plus pe care le-am acumulat în perioada sărbătorilor. Cea care și-a câștigat numele de ”Regina Fitnessului” ne-a dezvăluit câteva trucuri și rețete care nu au cum să dea greș.(CITEȘTE ȘI: ANNA MANECHINA, INEL CU DIAMANT DE LA UN AFACERIST +40. “ESTE UN BĂRBAT FRUMOS, GALANT ȘI…”)

În perioada sărbătorilor este imposibil să avem grijă la ce mâncăm, atunci când tentațiile sunt așa mari. Nimeni nu poate refuza preparatele delicioase de acasă. Mereu există câteva kilograme în plus ce se adună în această perioadă, iar datul lor jos este o adevărată provocare. De aceea antrenoarea de fitness Alexandra Grapa ne oferă un ghid simplu despre cum putem să câștigăm lupta cu kilogramele.(NU RATA: VLĂDUȚA LUPĂU, AMANTLÂC CU EX-UL CRUDUȚEI?! DEDICAȚII CU INIMIOARE ȘI…)

„Poate ne-am facut puțin de cap în perioada sărbătorilor, ne-am întâlnit cu rudele și prietenii, am povestit și râs în jurul mesei, la un pahar de ceva și multă mancare bună. Dupa două săptămâni de relaxare și pofte peste pofte, e timpul să ne reintrăm în formă. Nu te pune pune la pământ singur! Să te bucuri de sărbători și să faci pauză de antrenamente este ceva placut și normal. Și ai luat puțin în greutate? Și ce? Acceptă asta și mergi mai departe! Primul meu sfat. Mănâncă în continuare! După consumul excesiv din ultima lună, te gândești că ar fi o idee bună să te înfometezi, dar asta nu va face decât să te facă să simți o foame mai puternică și să facă greu de urmat un program sănătos de alimentație. Nu promovez niciodată un anume tip de dietă, sau excluderea totală a unei grupe alimentare.

Cred foarte mult în ECHILIBRU! E foarte important să ținem minte două reguli! Numărul caloriilor determină forma noastră fizică, iar calitatea caloriilor determină nivelul de energie, cum ne simțim, și cum ne afectează sănătatea. Dacă te-ai obișnuit cu mâncare în cantități mai mari, primul lucru ar fi să începi să tai din cantități, puțin câte puțin și nu brusc! ( daca te-ai obișnuit să consumi 2500 calorii și ți-ai propus să consumi 1200 brusc, vei simți foamea și va fi foarte greu de susținut un astfel de plan alimentar) . Este important să înlocuim cozonacul și carnea grasă, cu variante mai sănătoase!

Regina Fitnessului ne învață cum să scăpăm ușor de kilogramele în plus!

Consumul de fibre este indicat mereu, dar mai ales după excesele alimentare soldate cu niste kilograme în plus. Începe ziua cu un mic dejun mai light ( Ex: terci de ovaz cu fructe , omletă cu legume sau iaurt cu cereale, fructe și seminte ), urmat de un pranz ușor ( Ex : Salată verde cu legume și ton, rondele de orez cu o linguriță de unt de arahide și ½ banană sau o ciorbă bogată de legume) și la finalul zilei o cina sățioasă dar slabă în calorii ( Ex: Cod și legume la tigaie, piept de pui/curcan la grătar cu salată verde și năut / fasole, sau o salată bogată de crudități cu telemea light și sos de lămâie). Ca și gustări ar fi indicate fructele , câteva alune, un baton proteic , 2 rondele cu brânză light, iaurt cu puțină miere sau fructe .

Știu că nu e tocmai ușor să ținem cont de tot ce mâncăm, câte calorii are fiecare aliment, dar după o perioadă de probă, putem observa de unde vin kilogramele în plus, sau de ce nu pleacă. Un efort personal aduce ca rezultat o viață mai sănătoasă și un fizic armonios, iar dacă nu e timp de calcule sau pur și simplu nu aveți timp și idei de ce alimente să consumați, apelați cu încredere la un nutriționist, și simplifică lucrurile pentru voi. BEA APA! O știu cu toții dar puțin o și fac! Faceți-vă un target să consumați 2.5 – 3 L de lichide / zi. E foarte important să fim hidratați! Iar dacă stoarcem și o lămâie în apă, îmbunătățim digestia, are efect diuretic, și ajută la prevenirea acumularii de toxine. Mișcă-te cât mai mult! Indiferent ce sport îți place, ce stil de antrenament, ce clase preferi..MIȘCĂ-TE! Intră în sala de forță, setează-ți niște obiective realistic (nu de tipul – pierd 5 kg într-o săptămână pentru că nu e posibil) și apucă-te de treabă”, ne-a dezvăluit sexy-antrenoarea

Regina Fitnessului ne învață cum să scăpăm ușor de kilogramele în plus!

”Antrenamentele nu trebuie să fie o povară! În toți anii de experiență am observat că nu tuturor le place Fitness-ul. Asta a funcționat la mine dar nu înseamnă că este pentru toată lumea. Află ce stil de antrenament îți place, încearca-le, orice ai face, mișcă-te cât mai mult. Iar pentru cei ce nu vor să încerce lucruri noi, o bandă de alergat poate fi de ajuns. Se găsesc nenumărate programe de antrenament pe internet, dar mare grijă la accidentări. Unul dintre motivele principale pentru care sfătuiesc lumea să își angajeze un antrenor personal este pentru a învăța cum să execute corect anumite exerciții fără riscuri, și îti pot face un plan potrivit obiectivelor tale. Nu fă prostia să cheltui o sumedenie de bani pe produse „de slăbit”!

Nu există calea ușoară! Toate produsele de tipul „ceai de slăbit”, „pastile de slăbit” sunt niște produse ce au la bază ingrediente cu efect laxativ, sau shakeă-uri banale destinate înlocuirii meselor(bei un shake în loc să mănânci mâncare adevarată) vândută la supra-preț. Acestea la baza au tot un deficit caloric zilnic! Ce înseamnă deficitul caloric? Un deficit caloric înseamnă când mănânci un număr mai redus de calorii decât numarul caloriilor de mentenanță(caloriile necesare de a te menține la greutatea actuală). Exemplu: Dacă ai nevoie de 2500 calorii să te menții, consumând 1800 va produce automat o pierdere în greutate, corpul folosind depozitele de grasime și masa transformandu-le în energie și așa slăbim. Valabil și pentru luarea în greutate- Surplus caloric. Exemplu: 1 Shake de existent pe piață = 300 calorii = 2 oua+ 100 gr ciuperci + 100 gr ardei rosu + 2 rondele orez + 50 gr șuncă pui. Ce e mai sățios? 4 mese x 300 calorii = 1200 cal – DEFICIT CALORIC. Poți consuma caloriile din 4 shake-uri…sau să luăm o decizie înțeleaptă și să consumam MÂNCARE ADEVĂRATĂ! Caloriile sunt trecute pe spatele oricărui produs, iar un simplu calcul matematic te poate scuti de „țeapă”. Pierderea în greutate necesită răbdare, ține minte nu te-ai îngrășat într-o zi și nu vei slăbi într-o zi! Acordă-ți timp și nu uita să îți propui niște obiective realistice”, ne-a mărturisit Alexandra Grapa

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Vedeta sexy ȘI-A MĂRIT TARIFUL după ce a apărut cu un MILIONAR! Cât cere acum pe oră
Vedeta sexy ȘI-A MĂRIT TARIFUL după ce a apărut cu un MILIONAR! Cât cere acum...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Naomy a murit la doar 47 de ani. Cunoscuta cântăreață transgender și-a dat ultima suflare într-un spital din Germania. „Odihnă liniștită, Regino!”
Naomy a murit la doar 47 de ani. Cunoscuta cântăreață transgender și-a dat ultima suflare...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să cadă?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Stațiunea din România pe care turiștii străini o compară cu Miami. “E mai mică și mai ieftină, sunt prețuri pentru toate buzunarele”
Stațiunea din România pe care turiștii străini o compară cu Miami. “E mai mică și...
Anunțul important pentru românii care au o casă sau un apartament. S-a schimbat legea, ce trebuie să faci dacă închiriezi
Anunțul important pentru românii care au o casă sau un apartament. S-a schimbat legea, ce...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Cântăreață scuipată, înjurată și dată afară de la filmările pentru Paște: „Am trăit o experiență traumatizantă”
Cântăreață scuipată, înjurată și dată afară de la filmările pentru Paște: „Am trăit o experiență...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja OBLIGATORIU
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
David Beckam, în război cu un actor cunoscut. Miza este uriașă
David Beckam, în război cu un actor cunoscut. Miza este uriașă
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
Există gelozie în căsnicia dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr.? Artista a spus adevărul: „Este unul dintre cei mai frumoși bărbați din România”
Există gelozie în căsnicia dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr.? Artista a spus adevărul:...
Floarea care își deschide petalele o dată la 10 ani. I se mai spune și “florea-cadavru” din cauza mirosului. Puțini știu de ea
Floarea care își deschide petalele o dată la 10 ani. I se mai spune și...
Satul din România de care s-a ales praful. Casele au fost abandonate, aici mai trăiește un singur român
Satul din România de care s-a ales praful. Casele au fost abandonate, aici mai trăiește...