Alina Radi, la TV alaturi de tatal copilului si de bebelusul lor: „La inceput nu am vrut sa pastrez copilul”

Publicat: 24/11/2015 | 17:09
Alina Radi, la TV alaturi de tatal copilului si de bebelusul lor: „La inceput nu am vrut sa pastrez copilul”

Artista a fost invitata intr-o emisiune TV unde a vorbit despre relatia dintre tatal copilului, dar si despre botezul fastuos facut pentru micut, la un restaurant exclusivit din Timisoara.

 

Cantareata de muzica populara a fost invitata la o emisiune, alaturi de omul de afaceri, dar si de baietelul lor. Astfel, pentru prima data Alina le-a aratat tuturor cum arata copilul lor. Mai mult, cei doi au vorbit si despre zvonurile care au aparut cu privire la faptul ca Alina ar fi distrus casnicia barbatului cu care se iubeste:

 

Alina Radi, tatal copilului si iubitul sau
Alina Radi, tatal copilului si iubitul sau

„E prea mult sa spunem ca Alina Radi mi-a spart familia. Acolo lucrurile erau in neregula si probabil s-a ajuns mai departe de cand am cunoscut-o pe Alina. Casnicia mea nu mai mergea cum a mers. Nu mi-a pus nimeni pistolul la cap. Cu sotia mea am ramas in relatii bune. Noi avem o relatie foarte dificila, azi suntem impreuna, maine nu”, a declarat iubitul Alinei.

Tatal copilului
Tatal copilului

Artista a vrut sa sublinieze si ea unele aspecte: „S-a scris ca i-am distrus eu casnicia si tocmai din acest motiv am venit toti trei aici. E pentru prima data cand suntem toti trei intr-o emisiune. Noi am inceput o relatie acum un an, parintii lui au fost de acord. Apoi familia lui s-a intors si toti sunt impotriva noastra. M-au dat pe la televizor ca i-am spart familia si i-am distrus casnicia. El mi-a spus ca o divorteze, ca vom fi impreuna, ca vom fi o familie. La inceput nu am vrut sa pastrez copilul. Eu sunt satula, am ajuns la capatul puterilor.”

O.P.

 

Citește și...