Acasă » Știri » Allianz-Țiriac și Fundația Țiriac organizează, pentru al doilea an consecutiv, singurul turneu internațional de hochei pentru copii din România

Allianz-Țiriac și Fundația Țiriac organizează, pentru al doilea an consecutiv, singurul turneu internațional de hochei pentru copii din România

De: Maria Iancu 23/03/2023 | 14:39
Allianz-Țiriac și Fundația Țiriac organizează, pentru al doilea an consecutiv, singurul turneu internațional de hochei pentru copii din România

București, 23 martie 2023În intervalul 24-26 martie 2023, Patinoarul Allianz-Țiriac Arena găzduiește a nouă ediție a turneului internațional de hochei pentru copii intitulat Allianz-Țiriac International Trophy. Competiția internațională de anvergură este organizată pentru al doilea an consecutiv de Fundația Țiriac în parteneriat cu Allianz-Țiriac, reprezentantul în România al celui mai valoros brand de asigurări din lume.

Timp de trei zile, de vineri pȃnă duminică, 24 de echipe încadrate la categoriile de vârstă U6, U8, U10 și U12, din Italia, Bulgaria, Slovacia și România vor lua parte la ediția a doua a singurului turneu internațional de hochei pentru copii derulat în România.

În cadrul evenimentului sportiv vor participa peste 350 de hocheiști, fete și băieți. Fiecare echipă câștigătoare din categoria sa de vârstă va primi un voucher valoric prin intermediul căruia membrii săi își vor putea achiziționa echipamente sportive de specialitate.

“Organizarea acestui turneu pentru al doilea an consecutiv reprezintă suma eforturilor depuse pentru a păstra România pe harta internațională a turneelor de hochei. Ediția trecută a competiției a demonstrat că evenimentul a fost unul extrem de așteptat de echipele participante, iar copiii au muncit mult pentru a ajunge la un turneu internațional de hochei. Continuăm această frumoasă tradiție și oferim tinerilor oportunitatea de a beneficia de o experiență importantă în formarea lor sportivă”, a declarat Ion Țiriac.

De aproape trei decenii investim în performanță și într-un viitor mai bun, iar lumea sportului este o întotdeauna o inspirație pentru noi. Suntem mândri să fim, pentru al doilea an consecutiv, parteneri cu Fundația Țiriac în organizarea singurului turneu internațional de hochei din România și ne reconfirmăm astfel angajamentul pentru susținerea tinerilor sportivi. Mult succes, tuturor echipelor!”, a declarat Virgil Șoncutean, CEO al Allianz- Țiriac Asigurări.

Din partea Italiei, la turneul Allianz-Țiriac International Trophy va participa echipa Fisg Veneto încadrată la categoria U12.

Bulgaria va fi reprezentată în cadrul competiției internaționale de două cluburi de hochei: Hockey Club NSA și HC Slavia Sofia, ambele vor concura cu câte o echipa la categoriile de vârstă U8, U10 și U12.

Din partea Slovaciei va participa echipa HK Dukla Michalovce, la categoria de vârstă U12.

Din partea României vor concura 16 echipe de hochei. Acestea sunt din București (2 echipe – Fundația Țiriac la categoria U6, 2  echipe – Skoda la U6, 2 echipe Allianz-Țiriac la U8 și U12, o echipa Dedeman la U10, 2 echipe Steaua Rangers/Husky la U6 și U8, 2 echipe Triumf Bucuresti la U8 și U10), din Ploiești (3 echipe Olimpia Ploiești la categoriile U6, U10 și U12), din Galați (Dunărea Galați la categoria U12) și din Brașov (Corona Brașov la categoria U12).

Echipele din Bulgaria, Italia, Slovacia, Galați și Brașov vor beneficia de cazare, masă și logistica necesară desfășurării turneului, toate acestea fiind asigurate de Fundația Țiriac și Allianz-Țiriac.

În ziua de vineri, 24 martie, Patinoarul va găzdui meciurile echipelor încadrate la categoria de vârstă U6, în timp ce sâmbătă și duminică pe gheață vor concura echipele încadrate la categoria de vârstă U8, U10 și U12.

Pe toată durata competiției, publicul va avea acces gratuit, fiind invitat să-i susțină pe participanți din tribunele Patinoarului Allianz-Țiriac Arena situat în Otopeni, Drumul Gării Odăi, numărul 7.

În ziua de 24 martie programul competițional se va desfășura în intervalul orar 10:00-15:07, iar începând cu ora 15:30 va avea loc festivitatea de premiere pentru echipele încadrate la categoria de vârstă U6. În data de 25 martie, meciurile de hochei se vor disputa în intervalul orar 08:00-21:54, iar în data de 26 martie de la 08:25 la 18:56. Duminică, 26 martie, începând cu ora 10:40 se va desfășura festivitatea de premiere pentru echipele încadrate la categoriile de vârstă U8, U10, iar începând cu ora 19:15 va avea loc festivitatea de premiere pentru categoria de vârstă U12.

 

***

Patinoarul Allianz-Țiriac Arena este singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei. Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor și sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanțe.

Detalii despre patinoar pot fi accesate la adresa https://fundatiaiontiriac.ro/proiecte/patinoarul-allianz-tiriac-arena/ sau în pagina de facebook.

Allianz-Țiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare și asigurări și cel mai valoros brand de asigurări din lume, potrivit celei mai recente evaluări Interbrand. În România, compania se bucură de stabilitate financiară și de încrederea clienților de peste 29 de ani. Rolul nostru este să fim alături de oameni, să le arătăm cum să își gestioneze neprevăzutul din viața lor și să îi îndrumăm, astfel încât să-și poată păstra și îmbunătăți calitatea vieții, a comunităților din care fac parte sau afacerea. Succesul Allianz-Țiriac este dat de echipa de peste 3.500 de profesioniști care se află în spatele fiecărei reușite a companiei.

Responsabilitatea, cooperarea, integritatea și încrederea sunt valorile care ne definesc.

Detalii: www.allianztiriac.ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A absolvit Universitatea Hyperion, specializarea Jurnalism. S-a alăturat presei în anul 2016, iar din 2019 este redactor la publicația CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a înlemnit când a văzut-o
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească rapid, din nimic
4 ZODII cu noroc la bani, chiar înainte de Paște! Sunt mari șanse să îmbogățească...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care i-a marcat viața Marianei Ionescu Căpitănescu
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...