Am aflat pe cine iubește cu adevărat Bianca Pop. Ispita i-a căzut în plasă

Publicat: 17/05/2019 | 20:04

Bianca Pop a bifat până în acest moment mulți bărbați din lumea mondenă și nu numai. Controversata brunetă însă, a fost cea ispitită în povestea ce urmează.

Bianca Pop este cunoscută publicului ca fiind una dintre cele mai sexy si provocatoare ispite de la „Insula Iubirii”. Mulți bărbați care au încercat să aibă o relație cu focoasa brunetă nu au reușit, însă până la urmă cineva i-a furat inima.

Bianca Pop și Laurențiu Duduianu

Laurențiu Duduianu, un cunoscut interlop din Capitală, a reușit să pună mâna pe focoasa brunetă. Sursele noastre au dezvăluit faptul că cei doi se văd de ceva timp, iar lucrurile merg foarte bine între ei.

Bianca a avut câțiva ani o relație de iubire, care se pare că s-ar fi terminat recent, din cauza cunoscutului interlop. Bianca ar fi atât de îndrăgostită de Laurențiu Duduianu încât nu își mai dorește altceva în viața ei.

Bianca Drăgușanu, “tradusă” de iubit cu Bianca Pop de la “Insula Iubirii

Bărbați celebri din România și-au dorit să o prindă în mrejele lor pe Bianca Pop, însă puțini au reușit, iar, recent, diva a fost provocată să dezvăluie numele unora dintr ei. Pe scurt, ispita de la “Temptation Island – Insula Iubirii” a acceptat să facă un joc în cadrul emisiunii “Agenția VIP”. Ea a extras dintr-un bol bilețele pe care erau trecute numele unora dintre cei care au încercat să o cucerească. Printre aceștia se numără și Adrian Cristea… care i-a propus să se întâlnească pe vremea când el forma un cuplu cu Bianca Drăgușanu. În timpul mărturisirilor, bruneta a spus că o admiră foarte mult pe blondina sexy și provocatoare.

“Adrian Cristea – da, mi-a scris. Mi-a scris mai demult mesaje, când era hi5, Facebook-ul ș.a.m.d. Mi-a zis: «Ești frumoasă, ne întâlnim?», porcării și nimic. Nu… cine e Adrian Cristea să mă întâlnesc cu el? Adică de ce… Dacă cineva e persoană publică în România nu înseamnă că noi trebuie să ne întâlnim și să facem noi ceva; nu, eu nu pun așa problema.

 Da, erau împreună (n.r.: Adrian Cristea și Bianca Drăgușanu atunci când fostul fotbalist i-a scris sexy ispitei de la «Insula Iubirii»). Acum să fim serioși: un bărbat care este într-o relație și scrie la altă femeie… cum îmi scrie mie, poate să mai scrie la încă 50 de femei; adică asta știți și voi din presă, nu am nicio treabă. (…). Îmi place mult de Bianca (n.r.: Bianca Drăgușanu), o iubesc”, a declarat Bianca Pop în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Citește și...