Am descoperit cel mai ascuns secret al Loredanei Chivu! Ce face vedeta, pentru a părea mai înaltă: „Nu trebuie să dăm explicații nimănui”

Publicat: 14/02/2020 | 13:51

Pentru Loredana Chivu nu există nicio zi în care să nu reușească să uimească oamenii. De la ținute care mai de care mai sexy și mai sumare, la make-up excesiv și încălțări ciudate, toate fac parte din pachetul ce alcătuiește imaginea focoasei blondinei. 

Loredana Chivu și-a șocat urmăritorii, în ultimele zile, după ce a început să posteze diverse fotografii în care poartă încălțări cel puțin ciudate: bocanci cu talpă extrem de înaltă, ce poate ajunge până la 10-13 cm. Știm cu toții că Loredana Chivu are extrem de multă grijă de imaginea ei, dar nu negăm faptul că, de-a lungul timpului, look-ul vedetei a stârnit controverse.

Deși s-a aflat că Loredana Chivu are 1,73 înălțime, vedeta își dorește să pară și mai înaltă! Tocmai de aceea, alege încălțări cu toc sau talpă de peste 15 cm, pentru a fi așa cum își dorește. În privința kilogramelor, blondina a declarat că are numai 53. De asemenea, deși este pusă la zid de toată lumea că s-a operat în exces, Loredana Chivu a mărturisit, pentru wowbiz.ro, că nu și-a operat nici fundul, nici talia și că nu are nici fațete dentare.

”Am 57 de kilograme, dar am 1,73 inaltime si oricum am oasele foarte grele. Am facut o pauza de la sala, dar vreau sa incep din nou antrenamentele. Nu vreau sa-mi mai fac nicio interventie ca nu prea mai am ce sa-mi fac. Posteriorul nu este operat, toata lumea ma intreaba. Un posterior… cand e operat… se vede. Al meu e natural, nu am nici macar injectii cu grasime pentru ca nici n-am avut de unde sa-mi iau grasime. Si nu, nu e facut. Daca lucrati la sala probabil o sa aveti si voi, cele care ma intrebati. Eu am talia foarte mica, am 59 centimentri, iar la fund am 98 centimetri si din cauza asta se si vede asa. La sani am 95. Am fost norocoasa in privinta asta. Toata lumea ma intreaba de fund… pana si fata la care merg eu la masaj e intrebata de fiecare clienta “Vai, dar Loredana are cumva silicon in fund?” Nu! Nu am. Si n-as avea de ce sa nu recunosc. Pana la urma nu e o rusine. Fiecare face ce vrea si ce isi doreste. Nu trebuie sa dam explicatii nimanui pentru hotararile noastre”, a declarat Loredana pentru wowbiz.ro.

”O să spun în premieră câte operații am. Prima operație la sâni mi-am dorit-o că eram complexată că nu aveam. Am avut problemă cu acea operație, s-a infectat și a trebuit să urmeaze o reconstrucție, adică încă trei operații la sâni, până am ajuns să îi am așa. Altă operație este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir și eram îngrozită cum o să arate dacă nu umblu și estetic. Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grijă de mine. La fund nu am operație, sunt niște injecții. Ești puțin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă voiam mai mare trebuia să fac exerciții la sală care îmi măreau și picioarele și n-am vrut asta. Am avut noroc că la față nu am avut nevoie, fațate nu am, sunt dinții mei”, a declarat Loredana Chivu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.