Acasă » Știri » Știri externe » Am intrat in ANUL CALULUI! Vezi cum te poate influenta!

Am intrat in ANUL CALULUI! Vezi cum te poate influenta!

De: Cancan 31/01/2014 | 15:14
Am intrat in ANUL CALULUI! Vezi cum te poate influenta!

Asia celebreaza, vineri, intrarea in Anul Calului. Evenimentul va fi marcat prin traditionalele focuri de artificii si prin patronajul actritei franceze Sophie Marceau, care a cantat o piesa celebra a cantaretei Edith Piaf, la televiziunea chineza.

La sate si in marile orase de pe continentul asiatic, chinezii petrec aceasta zi in familie sau in temple, aceasta ocazie speciala fiind sarbatorita in estul si sud-estul Asiei, dar si in celelalte tari in care exista comunitati chinezesti.

245 de milioane de muncitori navetisti chinezi, au invadat garile si aeroporturile cu aceasta ocazie, calatorind in unele cazuri pe distante de cateva mii de kilometri, cu trenul sau cu autocarul, pentru a fi alaturi de cei dragi in aceste cateva zile libere.

CITESTE SI:

HOROSCOP 2014. Ce va rezerva astrele in acest an, conform zodiacului viking!

Horoscop 2014: Afla cum iti va merge in dragoste, cariera si plan financiar

Presedintele chinez Xi Jinping a citit mesajul sau oficial de Anul Nou din Mongolia Interioara. „Va transmit tuturor si familiilor voastre urarile mele de sanatate si fericire!”, a spus presedintele chinez, citat de agentia China Noua.

Joi seara, actrita Sophie Marceau a interpretat cantecul „La Vie en Rose” in duet cu Liu Huan, in fata celor peste 750 de milioane de telespectatori chinezi.

Intrarea in Anul Calului, sarbatorita cu artificii
Intrarea in Anul Calului, sarbatorita cu artificii

La Beijing, cerul a fost brazdat la miezul noptii cu jerbe de artificii, iar locuitorii capitalei au iesit pe strazi pentru a aprinde petarde, lansate cu scopul de a alunga spiritele rele.

Autoritatile din capitala chineza au limitat vanzarea de petarde in speranta de a reduce poluarea aerului care atinge, mai ales in timpul iernii, niveluri alarmante, potrivit cotidianului China Daily.

Un spectaculos foc de artificii va avea loc, sambata, in portul din Hong Kong, iar un altul la Sydney, un oras din Australia cu o importanta comunitate chineza, unde va fi organizata, duminica, o parada la care vor lua parte 2.700 de persoane.

 

Anul Calului de Lemn aduce schimbari pentru fiecare in parte
Anul Calului de Lemn aduce schimbari pentru fiecare in parte

In China, Calul reprezinta in mod traditional loialitatea si energia. Este animalul cel mai popular din calendarul lunar, dupa Dragon.
Anul Calului de Lemn se va termina pe 18 februarie 2015.

Persoanele care vor resimti o schimbare in bine in viata lor sunt, evident, cele nascute in zodia Calului: 11 februarie 1918 – 16 februarie 1919 (Pamant), 30 ianuarie 1930 – 16 februarie 1931 (Metal), 15 februarie 1942 – 4 februarie 1943 (Apa), 3 februarie 1954 – 23 ianuarie 1955 (Lemn), 21 ianuarie 1966 – 8 februarie 1967 (Foc), 7 februarie 1978 – 27 ianuarie 1979 (Pamant), 27 ianuarie 1990 – 14 februarie 1991 (Metal), 12 februarie 2002 – 31 ianuarie 2003 (Apa).

Donati sânge pentru a scăpa de probleme

Anul 2014 este, pentru cei nascuti in zodia Calului, unul care va aduce acestor nativi probleme de sanatate, in special pulmonare si predispozitii la accidente. Pentru a evita aceste ghinioane, nativii sunt sfatuiti sa doneze sange.

Purtati accesorii de lemn

Nu doar persoanele nascute in zodia Cal sunt sfatuite sa poarte accesorii de lemn. Ideal ar fi ca acestea să fie albastre sau gri, acestea fiind culorile norocoase ale anului 2014.

Nu dati bani pentru a fi iubiti

Nativii acestei zodii sunt predispusi să arunce banii pentru a intra in gratiile persoanei iubite, dar acest lucru e de evitat, mai ales in anul lor. Banii nu pot cumpăra iubirea, iar asta va fi lectia pe care o vor invata in 2014.

Iata cum arata Anul Calului de Lemn pentru fiecare zodie in parte!

Anul Calului pentru Sobolan

Se prevede un an dificil. Trebuie sa fii foarte conservator in evaluari sau in angajarea afacerilor pentru ca acest an te forteaza sa te bucuri mai mult si sa-ti cheltui banii, sau sa te angajezi in procese juridice. Vei fi obligat sa faci datorii si nu iti vei putea recupera banii creditati altora. Afacerile sentimentale nu se vor termina cu bine in acest an.

Anul Calului pentru Bou

Un an zbuciumat si pentru Bou. Vei fi coplesit de afaceri financiare sau de o iubire nefericita si poti suferi un regres in buget sau poti fi implicat in accidente. O stare de suferinta grea poate genera intarzieri neasteptate si te va face incapabil sa onorezi niste angajamente. Cei mai negri nori vor aparea in toamna.

Anul Calului pentru Tigru

Un an foarte fericit si foarte bun. Lucrurile se vor desfaura calm si se prevad promovari si evidentieri. Va fi un an in care Tigrul va face usor rost de bani si chiar va fi capabil sa economiseasca sau sa obtina venituri suplimentare. Vor fi multe serbari si celebrari acasa si vesti foarte bune.

Anul Calului pentru Iepure

Un an bun pentru Iepure, norocul venind din partea unor oameni foarte binevoitori, care vor fi fericiti sa uzeze de influenta lor pentru beneficiul sau. Nu vei fi necajit de scandaluri sau imbolnaviri si de aceea vei fi in stare sa-ti recuperezi pierderile avute. Vei avea mult de calatorit sau vei petrece mult timp in distractii si chefuri.

Anul Calului pentru Dragon

Un an amestecat plin de incertitudini si suprize. Unele vesti te pot supara sau iti pot schimba viata temporar, desi problemele tind sa se rezolve in timp singure. Asta daca nu te incapatanezi sau devii agresiv. Nu va fi usor, mai ales ca vei fi coplesit de griji reale.

Anul Calului pentru Sarpe

Un an energic pentru Sarpe. Trebuie sa-ti infranezi emotiile si sa nu te pripesti daca vrei ca toate dorintele sa ti se implineasa. Probleme nerezolvate si necazuri iti pot afecta sanatatea. Cu toate acesta, va fi un an excelent, pentru ca norii negri vor fi trecatori.

Anul Calului pentru Oaie

Un an linistit si calm. Nu vei avea mari probleme acasa sau in activitate. Vei putea sa controlezi scena din culise si sa depasesti toate obstacolele din calea ta. Se prevede o usoara imbolnavire sau infectie, dar in general se va prospera in acest an. Unele probleme care te-au necajit in trecut se vor preschimba intr-o binecuvantare mascata.

Anul Calului pentru Maimuta

Un an excelent pentru Maimuta, desi va face fata necazurilor si frustrarilor. Dificultatile tale se vor stinge incet, asta daca nu iti scufunzi singur barca si nu mai renunti la pretentii. Un an in care va trebui sa te aliezi cu oponentii atunci cand e clar ca nu-i vei putea invinge. Pentru a reusi trebuie sa fii conservator si un fin observator.

Anul Calului pentru Cocos

Un an plin de incercari in care trebuie sa astepti prea mult si prea multe din cauza obstacolelor din drumul tau. Un an bun pentru a face politica sau a te folosi de diplomatie pentru ca vei avea de facut multe copromisuri cu dusmanii. In activitatea ta sunt probabile unele momente nefericite sau unele certuri. Se prevad vesti bune in familie.

Anul Calului pentru Caine

Un an de expansiune si progres, dat fiind ca se prevad promovari si castiguri financiare reale si te vei gasi in varful puterii si al norocului. Unele vesti rele acasa, sau pierderea unor lucruri mici, apropiate, vor intuneca putin orizontul tau. Cu toate acestea, vei calatori mult si vei petrece mult. Un an in care va trebui sa-ti folosesti foarte mult intelectul.

Anul Calului pentru Mistret

Un an foarte bun daca vei evita speculatiile riscante si nu vei incredinta altuia banii tai. Beneficiile, care alta data ti se refuzau, vor veni acum din toate directiile, iar problemele dificile din trecut se vor transforma intr-o binecuvantare reala. Un an prosper si bogat pentru familie si cariera.

R.O.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc?
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni...
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în Mamaia și nu era cu ea
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Încă un rival pentru Mega Image, Lidl sau Profi. Un nou lanț de magazine s-a deschis în România
Încă un rival pentru Mega Image, Lidl sau Profi. Un nou lanț de magazine s-a...
Cele mai norocoase zodii până la finalul lunii mai. Belșug, dragoste și fericire în viețile lor
Cele mai norocoase zodii până la finalul lunii mai. Belșug, dragoste și fericire în viețile...
Panică totală pentru cei care stau în APARTAMENTE. Adevărul s-a aflat abia astăzi, 4 MAI: O să fie rău
Panică totală pentru cei care stau în APARTAMENTE. Adevărul s-a aflat abia astăzi, 4 MAI:...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Nu mai trec ITP-ul! Sunt vizate mașinile mai vechi de 12 ani din România
Nu mai trec ITP-ul! Sunt vizate mașinile mai vechi de 12 ani din România
Sebastian Bălășescu, primul proprietar român de Rolls Royce Spectre. Poartă două ceasuri, ca Maradona
Sebastian Bălășescu, primul proprietar român de Rolls Royce Spectre. Poartă două ceasuri, ca Maradona
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Secretul milionarului român care, la 67 de ani, arată ca în tinerețe. Ce face, în fiecare zi, chiar și șase ore!
Secretul milionarului român care, la 67 de ani, arată ca în tinerețe. Ce face, în...
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”
Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”
Regula pe care să o respecți de Paște că să nu-ți fie rău. Medicul Alin Popescu: „Niciodată nu trebuie….”
Regula pe care să o respecți de Paște că să nu-ți fie rău. Medicul Alin...
Când pică, de fapt, Paştele în 2025. Ce scrie în calendarul ortodox
Când pică, de fapt, Paştele în 2025. Ce scrie în calendarul ortodox