„Am pierdut un om valoros!”. Veste tristă în România. A murit în condiții șocante

Publicat: 18/04/2019 | 10:07
„Am pierdut un om valoros!”. Veste tristă în România. A murit în condiții șocante

Veste tristă în România. A fost un om extraordinar la locul de muncă, un tânăr harnic și, așa cum spun toți cei care l-au cunoscut, un exemplu în comunitate. Așa este descris tânărul de 26 de ani care și-a pierdut viața ieri, strivit de tractor. „Am pierdut un om valoros!”, spun toți cei ce l-au cunoscut. O tragedie de nedescris s-a abătut ieri asupra unei familii din Uriu.

Tiberiu Suket repara ceva la tractor, în curtea casei părintești, când mașina agricolă a căzut peste el. Cu toată mobilizarea și efortul medicilor, viața lui Tiberiu Suket nu a mai putut fi salvată, informează bistriteanul.ro.

„Era asistent medical generalist, în cadrul CPU Beclean, încă de când a terminat școala, acum cinci ani. Tot timpul a fost la urgențe. Nu am ce să vă spun despre el decât că era un profesionist. Un băiat la locul lui. Un angajat ok, fără să facă probleme. Știu că e expresia aia cu -despre morți numai de bine, dar aici nu e vorba de asta. Am pierdut un om valoros. Și asta se vede și din modul în care colegii lui au acționat ieri, au fost acolo, și acum, susțin. M-au uimit și pe mine cu colegialitatea și suportul pe care-l arată. Am pierdut un om valoros!”, a declarat, pentru bistriteanul.ro, directorul Spitalului Orășenesc Beclean, Bogdan Tușa.

Tiberiu Suket a murit la doar 26 de ani