Am trait s-o vedem si pe asta! Andreea Marin a iesit la cumparaturi in… halat de baie!

Publicat: 06/12/2014 | 17:26
Am trait s-o vedem si pe asta! Andreea Marin a iesit la cumparaturi in… halat de baie!

Miserupismul vestimentar este noul trend printre vedetele autohtone! In incercarea de a copia “souvage-ul” divelor de peste hotare, Andreea Marin a dat un mare chix!

La doar cateva zile dupa ce stilistii laudau progresul pe care l-a facut Andreea Marin in ceea ce priveste stilul ei, “Zana” ne demonstreaza ca… ce-i al ei e pus deoparte.

Paparazzii au surprins-o intr-un halat, in timp ce iese din supermarket. Nu pare orice fel de halat, ci pare a fi unul de baie, pufos, in care ne afundam atunci cand iesim din baie si nu vrem sa ne prinda turcii descoperiti .

Andreea Marin a iesit la cumparaturi in halat de baie

In cazul asta, turcul este sotul ei, Tuncay, care a vazut-o si in varianta cu halat de baie si in cea fara, dar pentru noi este un soc sa o vedem imbracata asa pe strada. Cine i-a vandut haina asta, poate in Marele Bazar din Istanbul, i-o fi spus ca o poate purta si pe afara, dar noi suntem sinceri si o sfatuim prieteneste sa o evite, pentru ca poti jura ca e un halat de baie.

Umbla cu un telefon modest

Unul matasos ce-i drept, dar pe care nu-l poţi asorta la pantofi sport si geanta de firma (una dintre putinele originale pe care le are). La fel de adevarat e ca Andreea a fost inspirata sa nu se machieze prea strident si ii sta chiar bine asa, mai ales de când a slabit.

Andreea Marin a iesit la cumparaturi in halat de baie

Cat despre telefonul la care vorbeste, probabil că şi l-a cumpărat de la raionul „Gadget-Antichităţi” sau i-a rămas moştenire de la vreo mătuşă de la Roman si are valoare sentimentala. Ca altfel este greu de inteles cum intr-o vreme in care toate vedetele isi cumpara ultimele modele de telefoane inteligente, ea incă foloseste unul atat de neinteligent, care nu costa mai mult de 30 de euro.

Citeste mai multe detalii pe revistaspy.ro

 

Citește și...