Amalia Năstase a dezvăluit dieta care a ajutat-o să slăbească 12 kilograme într-o lună

Publicat: 17/04/2019 | 09:38

Amalia Năstase și-a propus să revină la silueta pe care o avea înainte să nască cel de-al treilea copil, un băiețel, în 2015. Dieta pe care o urmează nu este deloc ușoară, însă rezultatele sunt garantate! 

Fosta soție a tenismenului Ilie Năstase și-a propus la început de 2019 un obiectiv foarte serios, și-anume să dea jos cele 30 de kilograme pe care le-a adunat după a treia sarcină. A ales să urmeze o dietă oloproteică și a reușit cu ajutorul ei să piardă 12 kilograme în 30 de zile. Și nu se va opri aici.

Amalia Năstase a mărturisit ce mănâncă la micul dejun, la prânz, dar și la cină.

Dimineața mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscut de ovăz. Ca și snack, am un măr, ceea ce este viață, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine și carne și pește. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie”, a spus Amalia Năstase, citată de viva.ro.

Vedeta urmează o dietă strictă, însă rezultatele sunt fabuloase. Pentru prânz, Amalia Năstase mănâncă salată și carne, iar seara alege să mănânce conservă de ton. În această dietă nu este permis deloc zahărul.

După aceea, la prânz, 80 de grame de carne cu 200 grame de salată. Ți le măsori o dată și după aceea îți dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găsești carne de pui fără tot felul de chestii și atunci mănânc de vită, de vițel, chiar și de porc. Orice pește, somon, în primul rând, fructe de mare… Dimineața beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poți să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiți de ovăz sau ou, somon afumat și 200 de grame de legume”, a mai spus ea.