Amanta lui Gheorghe Dincă, declarațiile care schimbă totul! Cum era criminalul din Caracal, în preajma ei: „O ducea la etaj”

Publicat: 24/01/2020 | 13:37
Amanta lui Gheorghe Dincă, declarațiile care schimbă totul! Cum era criminalul din Caracal, în preajma ei: „O ducea la etaj”

Apar noi informații în spațiul public, legate de cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dincă le-a povestit anchetatorilor că a avut o amantă timp de 2 ani, iar comportamentul bărbatului care susține că le-a răpit și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu a fost descris de femeia alături de care a trăit o poveste de dragoste ca fiind unul exemplar. 

Gheorghe Dincă le-a povestit anchetatorilor totul despre amanta lui, potrivit spynews.ro. Monstrul din Caracal a trăit o poveste de dragoste cu o femeie pe care a mărturisit că a iubit-o mult și a cunoscut-o cu ceva timp înainte de a se căsători cu actuala lui soție, Elena. Deși imaginea lui Gheorghe Dincă este una extrem de negativă în spațiul public, se pare că acesta era extrem de drăgăstos în compania amantei și îi oferea flori și ciocolată femeii de care se îndrăgostise. Mai mult, atunci când trebuia să se vadă cu ea, o ducea la etaj, acolo unde avea o cameră mai „dichisită”.

Amanta lui Dincă, declarațiile care schimbă totul

În fața anchetatorilor, amanta lui Gheorghe Dincă a scos la lumină o altă latură a „monstrului din Caracal”. Femeia susține că acesta avea un comportament exemplar și cei doi se înțelegeau de minune. Sursa citată mai informează că Gheorghe Dincă a avut o relație plină de suișuri și coborâșuri cu femeia care îi devenise amantă. Dat fiind faptul că aceasta era căsătorită la momentul respectiv, relația lor nu a durat prea mult. Cu toate acestea, după ce a aflat că soțul amantei sale a murit, criminalul din Caracal a început din nou să o caute, iar între cei doi s-a aprins din nou flacăra iubirii.

În fața anchetatorilor, Gheorghe Dincă a mărturisit că nici de această dată nu a mers relația dintre ei. Se pare că femeia ar fi vrut să-i devină soție, iar acesta nu ar fi acceptat. „Niciodată nu am zis că las nevasta şi o iau pe ea”, a spus Dincă, în fața anchetatorilor.

Citește și...