Amănunte de ultimă oră din “carantina” lui Alex Bodi. Ce i-a mărturisit Bianca unei prietene: “Mi-e dor de el! Noi nu ne-am văzut! Este păzit în permanență de…”

Publicat: 01/07/2020 | 16:20

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate amănunte de ultimă oră despre iubitul Biancăi Drăgușanu care se află  în carantină instituţionalizată. Vedeta a povestit prietenelor cum au decurs vizitele la hotel în care se află Alex Bodi. 

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații uluitoare și de ultimă oră legate de problemele cu care s-a confruntat unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.

Vă reamintim că, în urmă cu câteva zile, Alex Bodi a fost oprit de oamenii legii după ce ar fi condus cu 104 km/h într-o zonă unde existau restricții de circulație de 50 km/h. Surse judiciare au declarat, pentru Gândul.ro, că afaceristul trebuia să fie în izolare în perioada 13 iunie-26 iunie, motiv pentru care au fost luate măsurile legale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020. Astfel că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost condus la hotel, pentru a sta în carantină.(NU RATA: CE NOTĂ A LUAT BIANCA DRĂGUȘANU LA EXAMENUL DE BACALAUREAT)

Bianca s-a ”spovedit” prietenelor

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, zilele trecute, Bianca Drăgușanu a împărtășit cu prietenele ei amănunte importante legate de  vizitele pe care le-a făcut la hotelul Ramada, acolo unde iubitul ei se află în carantină instituţionalizată.

Blondina ar fi mărturisit faptul că hotelul este împărțit în două corpuri. O clădire de cinci stele, cu piscină, acolo unde ar fi stat singură în cameră și unde a petrecut împreună cu fiica lui Bodi și o altă clădire de patru stele, acolo unde sunt persoane în carantină și unde este și Alex Bodi.

Mai mult decât atât, Bianca le-ar fi povestit prietenelor că nu ar fi avut prea mare sorţi de izbândă chiar dacă și-ar fi dorit să meargă în vizită la Alex Bodi. Și asta pentru că locația în care afaceristul se află  ”închis” este păzită în permanență de oamenii legii.(NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A FĂCUT DOUĂ TATUAJE NOI! VEDETA A DEZVĂLUIT SEMNIFICAȚIA LOR)

”Și dacă doream să ajung la Alex, nu cred că reușeam. Hotelul în care se află el, Ramada Parc, este foarte bine securizat. Regulile sunt extrem de stricte, nu intră și nu iese nimeni. Mi-e dor de el! Noi nu ne-am văzut de când a fost dus în carantină! Este păzit în permanență de polițiști și jandarmi”, le-ar fi spus Bianca Drăgușanu prietenelor ei.

Bianca Drăgușanu le-a spus pritenilor cum a stat treaba la hotelul Ramada

Alex Bodi a plătit scump împăcările cu Bianca!

Pentru fiecare împăcare cu Bianca Dragușanu, musculosul afacerist a trebuit să bage adânc mâna în buzunar. Dacă, la scurt timp după divorț, Alex Bodi i-a oferit blondinei un superb bolid de lux, un Mercedes GLE, ulterior se pare că a schimbat ”tactica”.

După ce ar fi tradus-o pe vedetă cu sexoasa rusoaică Daria Radionova, afaceristul și-a ”asigurat” împăcarea cu un buchet de trandafiri, un simpatic patruped, un Pomeranian, dar și un ceas Rolex Cosmograph Daytona Chocolate, estimat la 40.000 de euro.(VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A RECÂȘTIGAT NUMELE ÎN INSTANȚĂ! TRIBUNALUL BUCUREȘTI A DECIS CĂ…)

Iubitul Biancăi, Alex Bodi , obligat să stea în carantină instituţionalizată.

Bianca Drăgușanu are un copil cu Victor Slav

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.