Americanu’ din „La Bloc” a dezvăluit fără să vrea cum „a reușit” să ia câteva kilograme în plus! Ce planuri are de Paște

Publicat: 02/04/2018 | 12:51

Americanu’ din „La Bloc”, pe numele din buletin Emil Mitrache, este bucătar-șef în familia sa. Astăzi, artistul și soția lui și-au deschis larg ușa pentru o echipă de jurnaliști de la „Vorbește Lumea”. Cei doi au impărtășit una dintre rețetele preferate din cuplu, dar și ce planuri au pentru Învierea Domnului.

Recent, în presă au apărut imagini cu Emil Mitrache, actorul care a dat viață personajului Americanu’ din serialul „La Bloc”, care s-a îngrășat vizibil. Kilogramele în plus le-a acumulat pentru că acesta este fan paste  un produs alimentar de care multe dintre vedetele care țin la siluetă se feresc. Azi, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, el a prezentat una dintre rețetele preferate.

Soția lui, Cristina, a dezvăluit că deși actorul e chef în bucătărie, pentru masa tradițională de Paște, ei vor pregăti doar friptura de miel. Asta pentru că Învierea Lui Iisus Hristos o vor sărbători alături de familie și fiecare membru are sarcinile sale. De exemplu, soacra lui Americanu’ se va ocupa de înroșitul ouălor.

„Având în vedere că trebuie să le amesteci mereu… Pentru mine e mai greu de mânuit genul acesta de tigaie… wok. Da, de legume m-am ocupat eu, facem totul jumi-juma. (…). Mâncăm ce face mama. Da, facem friptura de miel asta ne revine nouă. Cumnata mea, dulciurile, mama, ouăle roșii. Cum facem Paștele în familie, suntem norocoși, că noi venim doar cu friptura.”, a povestit Cristina Mitrache în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”.

Citește și: Americanu’ din “La Bloc”, PR pentru soţia lui: “E un hobby, îi face plăcere şi are şi satisfacţii în acelaşi timp”. Cum au sărbătorit 12 ani de relaţie. Metoda lor, un exemplu pentru toţi

În cadrul interviului, Emil Mitrache a spus pas cu pas cum prepară pastele cu legume, care este o rețetă de post.

„Deci, am încins uleiul, nu putem foarte mult. Ulterior, adaugam toate legumele odată și le călim pe împreună. (…)”, a spus cunoscutul actor.

În prezent, Emil Mitrache este taximetrist.

Cristina şi Emil Mitrache au devenit soţie şi soţ după opt ani de relaţie

Cei doi au fost cununaţi în 2014 la sediul Primăriei Sectorului 3 chiar de edilul Robert Negoita. Americanu’, cum mai este ştiut actorul, a povestit că a cunoscut-o pe Cristina prin intermediul unei fete care lucra în echipa „La Bloc”.

 

 

Citește și...