Acasă » Trending » ANM a făcut anunțul! Cum va fi vremea până miercuri, inclusiv

ANM a făcut anunțul! Cum va fi vremea până miercuri, inclusiv

De: Răzvan Scarlat 06/06/2020 | 16:57
ANM a făcut anunțul! Cum va fi vremea până miercuri, inclusiv

În următoarele zile, vremea va fi caldă. Instabilitatea atmosferică va continua, astfel că, în unele zone, vor exista precipitații abundente, furtuni și fulgere.

CITEȘTE ȘI: MEDICUL VIRGIL MUSTA, AVERTISMENT PENTRU ROMÂNI: ”CHIAR DACĂ NU AM AJUNS LA DRAMELE DIN ALTE ȚĂRI…”

SÂMBĂTĂ

ÎN ȚARĂ

Cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse vor fi averse şi descãrcãri electrice, cu o probabilitate mai mare în zonele montane şi submontane, precum şi în jumãtatea de vest a ţãrii. Cu totul izolat ploile vor avea caracter torenţial şi vor fi condiţii de grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe creste (rafale de pânã la 70-80 km/h în Carpaţii Meridionali) şi de scurtã duratã asociat averselor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 şi 19 grade.

BUCUREȘTI

Cerul va avea înnorãri temporare, iar probabilitatea de ploaie va fi redusã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 15-17 grade.

CUTREMURĂTOR. Fotografiile celor 600 de lucrători medicali decimați de COVID-19 în SUA, publicate in memoriam/ Ce spun autorii proiectului despre „măcelul” din sistemul sanitar american

DUMINICĂ

ÎN ȚARĂ

Vremea va fi mai caldã decât în mod normal la aceastã datã şi, mai ales dupã orele amiezii, instabilitatea atmosfericã va fi temporar accentuatã. Vor fi perioade cu înnorãri, averse ce vor avea şi caracter torenţial, descãrcãri electrice, vijelii şi grindinã, local în sudul, vestul, nord-vestul, centrul ţãrii, la munte şi izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri dupã-amiaza şi seara la munte (rafale de pânã la 70-80 km/h pe crestele Carpaţilor Meridionali), în sud-est, unde vor fi viteze în general între 50 şi 60 km/h, dar pe suprafeţe mici şi în restul teritoriului, în special asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 31 de grade, iar cele minime între 7 şi 18 grade.

NU RATA: ȘI AȘA SE RĂSPÂNDEȘTE COVID-19! MEDICUL VIRGIL MUSTA, SEMNAL DE ALARMĂ: ”DEVIN SURSE DE INFECȚIE!”

BUCUREȘTI

Vremea va fi mai caldã decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza şi seara, când va creşte probabilitatea pentru averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Vor fi condiţii de grindinã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimã va fi de 13-15 grade.

ANM a făcut anunțul! Cum va fi vremea în primele zile ale săptămânii

LUNI

ÎN ȚARĂ

Vremea se va menţine caldã şi, mai ales dupã-amiaza şi seara, vor fi intervale cu instabilitate atmosfericã accentuatã ce se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului şi posibil vijelii şi grindinã, local la munte, în regiunile vestice, nordice şi centrale şi pe arii restrânse în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 şi 19 grade.

Presiunea atmosferică nu va diferi in mod notabil de cea din ziua precedenta.

BUCUREȘTI

Vremea se va menţine caldã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza şi seara, însã probabilitatea pentru ploi de scurtã duratã şi descãrcãri electrice va fi redusã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimã va fi de 15-17 grade.

MARȚI

ÎN ȚARĂ

Vremea va fi caldã în cea mai mare parte a ţãrii, cãlduroasã în Muntenia, vestul Dobrogei şi local în Moldova şi sudul Olteniei, dar şi în general instabilã. Cu precãdere dupã orele amiezii, vor fi perioade în care instabilitatea atmosfericã se va manifesta prin înnorãri accentuate, averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, izolat grindinã şi posibil vijelii. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp se vor înregistra cantitãţi de apã local mai însemnate. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii relativ extinse, exceptând estul şi sud-estul teritoriului unde vor fi pe spaţii mai mici. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 33 de grade, iar cele minime între 9 şi 20 grade.

BUCUREȘTI

Vremea va fi cãlduroasã, cu o maximã a temperaturii aerului de 31-32 de grade. Cerul va fi variabil, dar vor fi şi perioade în care înnorãrile se vor accentua şi vor fi posibile averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã, în special în a doua parte a zilei şi seara. Temperatura minimã va fi de 16-18 grade.

(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, REVOLTATĂ PE MĂSURILE ANTI-COVID ALE GUVERNULUI. „O MARE ABUREALĂ. PRETEXT SĂ-ȚI MAI FURE NIȘTE…”)

MIERCURI

ÎN ȚARĂ

Vremea va fi caldã, dar în general instabilã. În cea mai mare parte a ţãrii, vor fi înnorãri temporar accentuate şi perioade în care se vor semnala averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, izolat grindinã şi posibil vijelii. În sud-est, astfel de fenomene vor fi posibile doar pe spaţii mici. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantitãţi de apã local însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 24 şi 31 de grade, iar cele minime între 9 şi 19 grade.

BUCUREȘTI

Vremea va fi caldã, dar în general instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate şi probabilitate ridicatã pentru averse cu caracter torenţial, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimã va fi de 16-18 grade.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...