Ana Maria Georgescu s-a măritat la Paris! Cum arată inelul primit de la partenerul de viață

Publicat: 25/05/2018 | 08:50

Ana Maria Georgescu, cântăreața care a făcut senzație cu melodia “Ochii tăi”, s-a căsătorit, zilele trecut, la Paris, cu alesul inimii ei. A spus marele “DA” și a acceptat să devină mireasă partenerului ei de viață, bărbatul cu care se iubește de ani buni.

“De cele mai multe ori lucrurile frumoase se întâmplă când te aștepți mai puțin. De exemplu, într-o noapte de mai, în Paris, într-o cameră de hotel, doi oameni și-au promis să se iubească o viață. Mai apoi, au ajuns la un castel medieval din Franța, cu oameni minunați, din zilele noastre, au petrecut trei zile și trei nopți și s-au minunat de cât de frumoasă poate să fie viața”, a spus Ana Maria Georgescu, conform wowbiz.ro.

Ana Maria Georgescu le-a arătat tuturor cât este de frumos este inelul de logodnă, unul cu o piatră mare, albastră în mijloc, și înconjurat de altele mai mici, probabil diamante.

Ana Maria Georgescu (30 de ani) a trecut printr-o experiență neplăcută în anul 2006, când fostul ei iubit, artistul Florin Chilian (47 de ani), ar fi bătut-o, în urma unui accident rutier, dupa cum declara bruneta la vremea respectivă. Ea s-a retras din lumea muzicii, iar în prezent este actriță.

Citește și...