ANAMARIA PRODAN, criticată de MONICA TATOIU. A primit chiar şi-un avertisment: „Aveţi botox în gură, dar creier nu“

Publicat: 01/04/2017 | 13:46
ANAMARIA PRODAN, criticată de MONICA TATOIU. A primit chiar şi-un avertisment: „Aveţi botox în gură, dar creier nu“

Monica Tatoiu a fost prezentă în urmă cu puţin timp în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde a criticat mai multe vedete de la noi. Printre acestea s-a numărat şi Anamaria Prodan, care a primit chiar şi-un avertisment, în ceea ce-i priveşte maşina.

Concret, Monica Tatoiu a criticat-o pe Anamaria Prodan şi i-a transmis că va rămâne fără maşină dacă şi-o mai parchează în locuri precum garajul profesoarei de matematică. Totodată, ar fi vorba despre o problemă în ceea ce priveşte locurile de parcare, pentru că în zona în care locuieşte Monica Tatoiu s-a deschis o clinică estetică, iar multe persoane îşi lasă maşinile pe unde pot.

„Lângă mine, acolo, s-a deschis o clinică de botoxate şi de… siliconate. Şi, de două ori, maşina doamnei Prodan – că sunt lipite de noi, că nu au unde să parcheze – iar ele să-şi mişte silicoanele doi metri, şi-mi blochează garajul. Fără 1 aprilie – rămâne fără maşină! Data viitoare, dacă se întâlneşte cu mine, prietenie-prietenie, dar dacă sunteţi botoxate şi veniţi la clinica de lângă mine, da? Şi aveţi botox în gură, dar creier, nu, o să vă treziţi fără maşină, doamnelor, duduilor care veniţi. Nu glumesc! Legea e lege! (…) Îi spune grădinarului meu: «Am programare!» Până la urmă o să spun şi eu: «Ai programare la soţul meu?» Atunci ne batem!”, a spus Monica Tatoiu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și...