Anamaria Prodan a dat de pomană la mormântul mamei sale! Ce au primit nevoiașii la cimitir

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 27/06/2018 | 20:50

Anamaria Prodan a fost de curând la mormântul mamei sale, unde a pus niște flori și a aprins lumânări. A dat și de pomană, iar nevoiașii de prin cimitir s-au îngrămădit să prindă o pungă.  

La două luni și jumătate după moartea Ionelei Prodan, fiica sa, Anamaria, încă nu și-a revenit din șocul tragediei. Ea merge des la mormântul celei care i-a dat viață și pune flori sau aprinde lumânări.

Zilele trecute, Anamaria a ajuns la mormântul mamei sale, a aprins lumânări, a depus niște flori, apoi a împărțit pachete cu mâncare, pe care ar fi dat, în total, aproximativ 5.000 de euro.

Anamaria Prodan nu s-a zgârcit la conținut. A pus de toate în fiecare pachet, conserve, fructe, sarmale, friptură, legume, dulciuri și colivă.

Anamaria, omoagiu pentru mama ei la debutul emisiunii ”Gospodar fără pereche”!

Anamaria Prodan, prezentatoarea show-ului, a făcut un gest emoționant în memoria mamei sale. Impresara a ales ca în prima ediție din noul sezon „Gospodar fără pereche” să poarte doliu. Fiica Ionelei Prodan a avut părul prins într-o coadă pe care a purtat-o pe umărul drept, o cămașă neagră și pantaloni kaki.

„Vreau să vă prezint noua mea recoltă de gospodari. Eu sunt o albinuță care merg din oraș în oraș… (…). Și fotbaliștii sunt tot gospodari”, a spus Anamaria Prodan în cadrul emisiunii „Gospodar fără pereche”

Citește și...