Anamaria Prodan le răspunde acid contestatarilor lui Ruben Albes: „Le-a dat clasă tuturor!”

Publicat: 02/08/2020 | 12:02
Anamaria Prodan le răspunde acid contestatarilor lui Ruben Albes: „Le-a dat clasă tuturor!”

După victoria înregistrată de Hermannstadt la Clinceni, scor 0-2, Anamaria Prodan, „oficialul” sibienilor, a ieșit în presă și a răspuns acid contestatarilor antrenorului Ruben Albes.


Biletul Zilei » Așa pariem astăzi pentru un nou „verde!”


Deși în acte patroana de la Hermannstadt e fiica sa Rebecca, Anamaria Prodan nu se ferește să se implice la clubul sibian. Sexy-impresara îl laudă pe Ruben Albes, ce a ajuns la 6 meciuri consecutive fără înfrângere la Hermannstadt, câștigând de 5 ori în acest interval. Ultimul succes, 2-0 la Clinceni, iar la finalul partidei, Anamaria Prodan a transmis un mesaj clar contestatarilor lui Albes.

„Nu le-am făcut nimic, le-am adus antrenor. Şi avem relaţia asta cu jucătorii, avem o familie minunată. Lumea critică, lumea nu are răbdare. Eu niciodată nu fac paşi aşa, de nebună, cum au spus toţi că am făcut şi am dat afară un antrenor (n.r. pe Vasile Miriuță). Eu am discutat cu conducerea şi am propus un alt antrenor. Știam exact cine este Ruben Albes, nu am adus un antrenor în România să stea descheiat la cămaşă, cum au spus ei. Le-a dat clasă ca fotbal, ca ţinută şi ca imagine. I-am explicat că românii au aşa, o doză mai mare de invidie câteodată, şi femeile parcă sunt mai îngăduitoare. Bărbaţii când văd un bărbat mai frumos, imediat se aricesc.” a declarat Anamaria pentru Telekom Sport.

Ruben Albes l-a înlocuit cu succes pe Vasile Miriuță!

Ruben Albes are 35 de ani și se află la prima experiență ca antrenor în afara Spaniei. Tehnicianul a mai activat la Novelda, Eldense, Real Valladolid B, Celta Vigo B și Murcia, toate grupări din eșaloanele inferioare din Spania. Albes și-a început mandatul la Hermannstadt cu un insucces categoric cu Viitorul, scor 1-4, urmat de o altă înfrângere, 0-1 cu Clinceni. Însă, de atunci, Albes și echipa sibiană au reușit o serie de 6 etape fără înfrângere în Liga 1.